window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Evensys organizeaza pe 10 decembrie 2010 o noua editie a conferintei dedicate promovarii in retelele sociale: Social Networks Strategy. Daca Social Networks Conference a oferit o perspectiva completa a oportunitatilor de marketing pentru cele mai utilizate retele de socializare din Romania, noul eveniment se concentreaza pe planificarea campaniilor in retelele sociale, strategiile pentru branduri si tehnicile de masurare a rezultatelor.

Inspirata de succesul de care s-a bucurat pe 7 octombrie editia precedenta, aceasta Social Networks Strategy isi propune sa dezvolte un ghid practic al celor mai eficiente abordari in retelele sociale, aprofundand totodata tacticile de marketing pe Facebook.

Subiectele inscrise pe agenda evenimentului vor face referire, printe altele, la:
crearea unei strategii adaptate platformelor sociale
planificarea campaniilor si optimizarea oportunitatilor de marketing din acest mediu
construirea comunitatilor si activarea de ambasadori ai brandului
dezvoltarea unei prezente constante si consistente in retelele sociale
evitarea si rezolvarea eventualelor situatii de criza
evaluarea activitatilor derulate pe aceste canale

Editia actuala reia workshop-ul special dedicat Facebook, trecand prin toti pasii necesari construirii unei bune strategii de comunicare. Sustinut in a doua parte a zilei de catre reprezentanti ai agentiilor interactive si ai companiilor cu o activa prezenta pe internet, seminarul se va desfasura pe parcursul a 4 ore, avand un volum dublu de continut fata de sesiunea din cadrul primei editii.

Cateva din cele mai creative idei de promovare pe aceasta platforma devenita liderul retelelor sociale de la noi vor fi stranse intr-un nou eBook oferit gratuit participantilor si intitulat: Facebook Playbook – 100 de idei pentru marketingul si comunicarea pe Facebook!

„Social media tind sa devina o piesa din ce in ce mai mai importanta in planurile de promovare ale companiilor, dovada fiind numarul tot mai mare de campanii de pe bloguri. 2011 va fi insa anul marketingului in retelele sociale, acest eveniment de final de an reprezentand cea mai buna ocazie pentru un marketer sau comunicator de a-si pune la punct strategia in acest mediu”, afirma Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Cei interesati sa participe la eveniment isi pot rezerva din timp un loc, beneficiind pana pe 12 noimebrie 2010 de oferta speciala de 75 de euro + TVA.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.socialnetworks.ro

Extra-info:

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 4 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Sabina Ungureanu
PR Coordinator
sabina.ungureanu@evensys.ro
http://www.socialnetworks.ro

Go to Top