window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Evensys prezinta Social Networks Conference, prima conferinta locala de marketing si comunicare in retelele sociale / Bucuresti / 07 octombrie 2010

Pe 7 octombrie 2010 se va desfasura prima editie Social Networks Conference, un eveniment dedicat strategiilor de promovare in cele mai utilizate platforme sociale din Romania.

Pornind de la conceptul de succes al conferintei connect|fb organizata de Evensys pe 16 iulie 2010, evenimentul isi propune sa ofere un set de instrumente si tactici de comunicare adaptate retelelor sociale care domina in prezent piata locala: Facebook, Hi5, Twitter, Neogen, Yahoo, Netlog, TPU.ro.

Vorbitorii invitati sunt profesionisti in online si reprezentanti din zona acestor retele, printre numele anuntate numarandu-se Mihai Fanache – Managing Director al MediaCafe, regia de media online ce se ocupa de serviciile de advertising ale retelelor Yahoo! si Netlog in Romania, Calin Rotarus Managing Director al ARBOInteractive, agentia de media care administreaza in Romania si reteaua Hi5, Calin Fusu Director General la Neogen, unul din marii jucatori de pe piata retelelor sociale, sau Catalin Tenita Managing Partner, TreeWorks si antreprenor care a contribuit la lansarea TPU.ro.

In prima parte a zilei vor avea loc conferinte cu analize si date de ultima ora despre peisajul social media autohton, completate de sfaturi practice si modalitati concrete de dezvoltare a campaniilor in retelele de socializare.

A doua parte a evenimentului este dedicata unui workshop special cu tema Marketing si comunicare pe Facebook sustinut de reprezentanti din agentii interactive si companii cu o activa prezenta in aceasta retea devenita fenomenul momentului in social media. Participantii vor descoperi printre altele care sunt cele mai eficiente tehnici de construire a prezentei brandurilor pe Facebook, cum trebuie gestionata relatia cu fanii, dar si cum poate fi integrat cu succes acest canal de comunicare in strategiile de marketing.

„Ne propunem sa oferim solutii concrete, idei si studii de caz care sa sustina oamenii de marketing si comunicare in campaniile lor pe Facebook si celelalte retele sociale. Agenda evenimentului e nascuta din feedback-ul direct de la profesionistii din comunicare care au participat vara aceasta la connect|fb, prima conferinta de la noi dedicata Facebook”, declara Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Cei interesati sa participe la eveniment isi pot rezerva din timp un loc, beneficiind pana pe 10 septembrie 2010 de o oferta speciala de pret.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.socialnetworks.ro.

Extra-info:

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 4 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Sabina Ungureanu
PR Coordinator
sabina.ungureanu@evensys.ro
http://www.socialnetworks.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top