window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Evensys si Activia prezinta conferinta Women on Web / Bucuresti / 14 octombrie 2010

In aceasta toamna, Evensys si Activia dau startul unei serii de evenimente dedicate femeilor active in mediul online romanesc. Pe 14 octombrie, la Radisson Blu Hotel, va avea loc Conferinta WOW (Women On Web), un inedit eveniment despre inspiratie, comunicare, networking si implicare, ca resurse si oportunitati pe care femeile le gasesc astazi pe Internet.

Evenimentul de jumatate de zi isi propune sa ofere o serie de prezentari inspirationale, care sa activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare. Printre vorbitorii prezenti se numara Cristina Bazavan (Redactor-sef, Tabu), Dragos Bucurenci (Activist, MaiMultVerde), Bogdana Butnar (Director of New Stuff, Headvertising), Bobby Voicu (Online Entrepreneur si Blogger), Sandra Pralong (Civil society activist) Cori Gramescu (General Manager, LadyFit Gym), Andrei Rosca (Founder, Pawnee), Cristina Chipurici (Project Manager, Monden.info) si Crina „Coco” Popescu (Alpinist) si Marius Nedelcu (Musician).

„Realitatea ne motiveaza foarte mult sa facem acest eveniment prin care intentionam sa sustinem ideile si performantele femeilor active in mediul online. Este o conferinta care aduce pur si simplu o viziune optimista si proaspata, fara accente feministe. In acest moment, femeile au depasit ca prezenta barbatii pe web. Pe Twitter, Facebook si Hi5 sunt mai multe femei decat barbati la nivel mondial”, afirma Cristian Manafu, Manging Partner, Evensys.

Si in Romania femeile folosesc mai mult internetul comparativ cu barbatii. Potrivit unui studiu recent realizat de trafic.ro, batalia sexelor este castigata de femei care reprezinta aproximativ 53% dintre utilizatorii actuali de internet.

Women On Web este primul eveniment dintr-o serie pe care Activia, brand al Danone Romania, le va lansa in perioada urmatoare, ce isi propune sa ofere o platforma de comunicare si expresie pentru persoanele active in mediul online.

„Implicarea Activia in acest eveniment este o bucurie pentru noi din doua motive: primul este faptul ca online-ul este teritoriul in care Activia isi doreste sa fie prezenta din ce in ce mai mult, printr-o comunicare permanenta si autentica cu consumatorii dar si pentru faptul ca avem astfel ocazia de a incuraja femeile sa aleaga schimbarea catre un stil de viata sanatos”, declara Anca Stroe, Brand Marketing Manager Danone Romania

Intreaga conferinta va fi transmisa live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Participarea se face pe baza de invitatie, cei interesati putand solicita mai multe informatii la office@evensys.ro.
Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat: www.womenonweb.ro.

Extra info:

Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru comunitatea de afaceri locala. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Prezenta pe piata din Romania din anul 2001, Activia include astazi 15 sortimente si este cea mai cunoscuta marca de iaurt. In fabrica Danone din Bucuresti se produc lunar peste 11,5 milioane de pahare de iaurt Activia. Gradul de penetrare al produsului este foarte mare in Romania: un sfert din gospodariile romanesti consuma Activia in fiecare luna.
Activia este un produs marca Danone care, consumat zilnic ajuta, datorita fermentului unic Bifidus ActiRegularis pe care il contine, la imbunatatirea confortului digestiv si la reducerea neplacerilor cauzate de un tranzit intestinal lent.

Sabina Ungureanu
PR Coordinator
sabina.ungureanu@evensys.ro
http://www.womenonweb.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top