In aceasta toamna, Evensys si Activia dau startul unei serii de evenimente dedicate femeilor active in mediul online romanesc. Pe 14 octombrie, la Radisson Blu Hotel, va avea loc Conferinta WOW (Women On Web), un inedit eveniment despre inspiratie, comunicare, networking si implicare, ca resurse si oportunitati pe care femeile le gasesc astazi pe Internet.

Evenimentul de jumatate de zi isi propune sa ofere o serie de prezentari inspirationale, care sa activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare. Printre vorbitorii prezenti se numara Cristina Bazavan (Redactor-sef, Tabu), Dragos Bucurenci (Activist, MaiMultVerde), Bogdana Butnar (Director of New Stuff, Headvertising), Bobby Voicu (Online Entrepreneur si Blogger), Sandra Pralong (Civil society activist) Cori Gramescu (General Manager, LadyFit Gym), Andrei Rosca (Founder, Pawnee), Cristina Chipurici (Project Manager, Monden.info) si Crina „Coco” Popescu (Alpinist) si Marius Nedelcu (Musician).

„Realitatea ne motiveaza foarte mult sa facem acest eveniment prin care intentionam sa sustinem ideile si performantele femeilor active in mediul online. Este o conferinta care aduce pur si simplu o viziune optimista si proaspata, fara accente feministe. In acest moment, femeile au depasit ca prezenta barbatii pe web. Pe Twitter, Facebook si Hi5 sunt mai multe femei decat barbati la nivel mondial”, afirma Cristian Manafu, Manging Partner, Evensys.

Si in Romania femeile folosesc mai mult internetul comparativ cu barbatii. Potrivit unui studiu recent realizat de trafic.ro, batalia sexelor este castigata de femei care reprezinta aproximativ 53% dintre utilizatorii actuali de internet.

Women On Web este primul evenim