window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Evocasa Viva finalizarea unei noi etape de constructie

Adama a anuntat finalizarea unei noi etape de constructie a proiectului Evocasa Viva din Brasov, in cadrul unei conferinte de presa desfasurata chiar cadrul complexului rezidential.

Ansamblul Evocasa Viva este alcatuit din 5 blocuri, dintre care trei cu doua scari, si cuprinde apartamente de 1, 2 si 3 camere. In prezent, este finalizat primul bloc cu 10 etaje si doua scari ce insumeaza 148 de apartamente.
Cu ocazia conferintei de presa, managementul Adama a mai anuntat finalizarea noului apartament model precum si finalizarea fatadelor blocurilor. De acum, brasovenii care doresc sa achizitioneze o locuinta in complexul Evocasa Viva pot veni sa viziteze nou apartament model beneficiind si de indrumarea echipei de vanzari Adama.

Vorbind despre acest proiect, Asher Lax, Director de Marketing si Vanzari la Adama, declara ca a incercat sa le ofere brasovenilor ceva mai mult decat o simpla locuinta. In primul rand oferim calitate, locuintele din Evocasa Viva fiind construite conform Sistemului de Standarde Europene. In plus, planul proiecului prevede spatii verzi, alei, design interior modern, parcari, locuri de joaca pentru copii si finisaje interioare moderne. Adaugand la acestea si locatia de exceptie a proiectului, putem spune ca Evocasa Viva intruneste toate atuurile pentru a deveni un reper in piata imobiliara brasoveana.

Pretul proprietatilor din complexul Evocasa Viva incepe de la 43.594 EUR + 5% TVA si pot fi achizitionate atat prin programul Prima Casa cat si prin rate direct la dezvoltator.
Pana in prezent, dintr-un total de 148, au fost vandute aproximativ 50% din apartamentele din cadrul complexului.
Ansamblul imobiliar Evocasa Viva este situat intr-o zona superba, cu vedere la munti si Lacul Noua. Aflat la numai cateva minute de centrul Brasovului Evocasa Viva are in apropiere numeroase facilitati precum Parcul Aventura, scoala, baza sportiva, gradina zoologica si centrele comerciale Carrefour si Kaufland.

Adama este un dezvoltator de top activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie. Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia si a inaugurat in luna aprilie proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti.

Diana Metiu International
office@dmi.ro
http://www.dmi.ro

2014-02-11T18:13:00+02:0001 iulie 2010|Categories: arhitectura / design / imobiliare, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top