EVOLIO lansează tableta Quattro HD

Evolio lansează Quattro HD, tableta Quad-Core cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața din România.Quattro HD este o tabletă concepută pentru navigare pe internet si jocuri video.

Tableta Quad-Core Quattro HD  este echipată cu procesorul graphic cu 8 nuclee (Octa-Core) PowerVR SGX544MP2, care conferă o extraordinară capacitate de procesare grafică la un consum de energie scăzut. Acesta, împreună cu procesorul Quad-Core, la frecvența 1,2 GHz, asigură o rulare fluentă a jocurilor video cu grafică complexă.

Unul dintre atuurile tabletei Evolio Quattro HD este ecranul de 7 inchi, de tip IPS, cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, care redă imaginile într-un mod realist, culori vii și strălucitoare.

Noua tabletă Evolio Quattro HD are o memorie internă de 8 GB și permite extinderea acesteia cu până la încă 32 GB prin card MicroSD. Tableta este echipată cu cameră foto și poate reda până la 25 de formate foto, video și audio, iar  sistemul de operare este Android 4.2.2.

În ceea ce privește elementele de conectivitate ale tabletei Quad-Core Evolio Quattro HD, aceasta dispune de conexiune la internet Wi-Fi și prin modem extern 3G, și are porturi Micro USB, Mini HDMI, Micro SD și Audio Jack.

Evolio Quattro HD este disponibilă la prețul recomandat de 399 lei pe www.evolioshop.com, în magazinele de specialitate Altex, Domo și Emag și in hipermarket-ul Cora.

Go to Top