Ewald Raben, CEO Raben Group, a primit Premiul LEO “Antreprenorul Anului” acordat de cea mai importantă publicație de logistică din Germania, Deutsche Verkehrs-Zeitung, într-o gală care a avut loc în Hamburg. Distincția vine la scurt timp după ce Grupul a anunțat lansarea unei rețele proprii de transport în Germania.

 Premiile LEO (acronim pentru Logistică, Excelenţă şi Optimizare) sunt acordate anual, începând din 2007, liderilor de business și profesioniștilor din domeniul logisticii care se remarcă prin calitatea serviciilor, implicare socială deosebită sau idei inovatoare.

„Raben Group este o companie de familie, iar valoarea noastră intrinsecă este antreprenoriatul completat de curaj, perseverență și combinația potrivită de experiență cu viziune. În calitate de furnizor de servicii de logistică, ne dorim să sprijinim obiectivele de business ambițioase ale clienților noștri și suntem preocupați în permanență să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Propria noastră rețea de distribuție în Germania ne oferă mai multă flexibilitate și ne ajută să ne exploatăm capacitățile în beneficiul clienților noștri”, afirmă Ewald Raben, CEO Raben Group.

De la intrarea pe piața din Germania în 2005, Raben a continuat să se dezvolte în această țară, fiind în prezent pregătită să ofere transporturi la nivel național, utilizând structura proprie. Rețeaua independentă a Raben Germania include în total 32 de sucursale proprii, 46 de locații și 3.000 de angajați.

Ewald Raben, CEO Raben Group: „Cu ajutorul rețelei noastre, putem oferi clienților o mai bună calitate a serviciilor. Structura plată, flexibilitatea sporită și procesul decizional rapid asigură operaţiuni de expediție eficiente, la costuri rezonabile.”

În ultimii doi ani, Raben Germania s-a concentrat pe creștere organică, dar și pe achiziții de alte companii de transport și logistică pentru a face față provocărilor din domeniul transportului de mărfuri. În prezent, compania deține 2.000 de camioane și folosește tehnologii de ultimă generație care permit livrarea bunurilor rapid și în siguranță. Oferta Raben Germania include soluții complexe de logistică și transport rutier – distribuție la nivel național și internațional, FTL (Transport în regim de camion complet) și LTL (Transport în regim grupaj), precum și transporturi maritime și aeriene. Toate filialele lucrează conform sistemului de management al calității bazat pe ISO 9001, ISO 50001, ISO 14001, HACCP și certificare AEO-F.

Raben Group a investit în România începând din 2016, livrând servicii de calitate concentrate pe transport în regim de grupaj, domestic și internațional. Compania şi-a extins operaţiunile pe plan local ca urmare a potenţialului ridicat al pieţei şi operează în prezent 5.400 de metri pătrați în patru locații din ţară: București, Sibiu, Cluj și Arad.

Despre Raben Group

Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu 85 de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Raben Group oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, totalizând 9.500 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.150.000 m2. Compania operează într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.raben-group.com.