Excelenţa designului scandinav într-o amenajare modernă de la Kuma

Noile colecţii pentru baie şi bucătărie de la Kuma reinterpretează liniile tradiţionale şi îmbină aspectul estetic cu cel funcţional, fără a sacrifica designul, într-o mare varietate de produse diferite.

Concepute pentru utilizarea de zi cu zi şi pentru toate gusturile, noile colecţii sunt caracterizate de linii precise, proporţionale şi de soluţii inovatoare, care regândesc arhitectura tradiţională a obiectului, transformându-l într-un adevărat obiect de design. Acesta este un mod mai elegant de a vedea designul pentru baie, bucătărie sau spaţii publice, precum şi funcţiunile acestora. Totul pentru ca tu să te bucuri de ce este mai bun, oriunde te-ai afla.

Acum poţi da frâu liber imaginaţiei tale. La Kuma poţi alege dintr-o gamă variată de culori, materiale şi forme, foarte potrivite pentru atmosfera intimă de acasă, dar şi pentru spaţiile publice. 10 grupe de materiale în peste 75 de culori reprezintă un adevărat univers al posibilităţilor, cu un element comun: detaliile subtile, care conferă produselor un plus de stil şi originalitate.

Amenajările cu produse Kuma sunt o adevărată bucurie pentru simţuri. Excelenţa designului scandinav, se reflectă armonios în noile colecţii Kuma, adevărate opere de artă, care oferă performanțe tehnice excelente. Produsele sunt rezistente la stres chimic, fizic şi mecanic, precum şi termic, uzură şi pete. Kuma furnizează o gamă largă de produse, de la chiuvete şi lavoare, la blaturi de lucru pentru bucătărie, blaturi speciale pentru recepţii de hotel, baruri sau birouri. Caracteristica esenţială a acestora este aceea că între blat şi lavoar, în cazul băilor, respectiv între blat şi chiuvetă în cazul bucătăriilor, nimic nu este încastrat sau alipit, lavoarele şi chiuvetele fiind turnate continuu cu blatul. Acesta este un câştig uriaş, atât din punct de vedere al designului cât şi din punct de vedere al întreţinerii produsului.

La cerere, toate produsele pot fi făcute pe masură, pentru a satisface orice solicitare specifică.

Optând pentru un produs Kuma vei avea, pe lângă bucuria dată de un obiect frumos, funcţional şi trainic, şi satisfacţia alegerii unui produs cu design scandinav, fabricat în România.

Fii diferit! Alege un concept diferit, un design care îmbunătăţeşte senzaţia tactilă, oferind în acelaşi timp, un efect vizual unic. Alege un produs cu finisaj inconfundabil şi original, o completare perfectă pentru casa ta.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

*****

KUMA România  este o companie daneză-română înfiinţată în 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producţie şi fabricaţie, permit obţinerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piaţa din România, peninsula Scandinavă şi alte ţări din Europa.

http://www.kumaromania.ro