window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSParticiparea la Balanced Scorecard Forum Dubai 2012 si parteneriatele cu The KPI Institute si Spider Strategies confirma Acumen Integrat ca fiind cea mai bine pregatita si experimentata echipa de implementare a sistemelor de Management al Performantei bazate pe Balanced Scorecard in Romania.

Expertiza profesionala a companiei Acumen Integrat se bazeaza pe echipa interna, pregatita la nivel international, reteaua de colaboratori din Romania cat si pe parteriate externe cu echipe experimentate de consultanti din Australia si Statele Unite.

Prin participarea la Balanced Scorecard Forum 2012 desfasurat saptamana trecuta in Dubai, Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul Acumen Integrat, a acumulat peste 70 de ore de pregatire pe tema utilizarii si implementarii Balanced Scorecard, avandu-i ca instructori cu dr. Robert Kaplan si dr. David Norton, fondatorii conceptului Balanced Scorecard. A fost a patra participare la un Masterclass de aceasta tinuta, pe langa participarea la evenimente similare desfasurate in Melbourne, Dubai si Riad. In completarea pregatirii in domeniu se numara participarea la prezentari din partea unora din cei mai bine cotati experti in domeniu la nivel international:  Paul Niven (implementarea Balanced Scorecard in institutii publice), Jerone de Flandre (formularea si implementarea planurilor strategice), Alan Fell (cascadarea Balanced Scorecard la nivel departamental) si consultanti Palladium (interdependentele dintre sistemul de Management al Riscurilor si Balanced Scorecard). Pe parcursul ultimilor doi ani, Adrian a participat la sase zile de conferinta, insumand peste 50 de studii de caz despre bune practici in implementarea si utilizarea Balanced Scorecard in organizatii din tari precum Arabia Saudita, Australia, Bahrain, Brazilia, Canada, Emiratele Arabe Unite, India, Iordania, Liban, Qatar, Singapore, SUA, Thailanda si Turcia. Adrian a fost implicat in implementarea Balanced Scorecard la nivel organizational si departamental in organizatii din Romania precum si Australia, in cadrul unui stagiu de pregatire de 18 luni in cadrul The KPI Institute.
Parteneriatul cu The KPI Institute facilitateaza accesul companiilor din Romania la expertiza internationala in implementarea si folosirea sistemelor de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard. Aurel Brudan, fondatorul si directorul general The KPI Institute este recunoscut ca expert international in Managementul Performantei cu peste 10 ani de experienta in industrie. Aurel a fost implicat ca si coordonator sau contribuitor in 10 implementari Balanced Scorecard, precum si in dezvoltarea de dashboard-uri operationale si scorecard-uri de performanta in organizatii precum Australia Post, The Australian Federal Administration, The Victorian State Government, National Australia Bank, Opportunity Microcredit, SABIS, precum si Saudi Food and Drug Authority.
Expertiza in implementarea Balanced Scorecard este completata de parteneriatul cu cumpania americana Spider Strategies, producatoare a doua din cele mai populare solutii software pentru administrarea Balanced Scorecard si a dashboard-urilor continand indicatori de performanta. Solutiile sunt folosite la nivel international de organizatii precum Google, Veolia Water, Bank of America, Starbucks, US Army, United Nations, UNESCO si Cleveland Clinic. Beneficiile majore sunt usurinta in configurare, robustetea si flexibilitatea, dar mai ales valoarea furnizata, prin pretul care incepe la 99 USD/luna in regim de abonament.
Expertiza interna, partenerialele externe, precum si reteaua de consultanti colaboratori din Romania recomanda echipa Acumen Integrat ca fiind cea mai competenta si experimentata din Romania in implementarea si folosirea sistemelor de Management al Performantei. Prin organizarea Forumului Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, care se va desfasura intre 16-18 mai la Bucuresti, Acumen Integrat continua eforturile de promovare a expertizei internationale si a bunelor practici din Romania in mediul economic romanesc.
Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea utilizarii indicatorilor de performanta precum si instruire profesionala in domeniu. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania interesat in masurarea si managementul performantei.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare
Tel.: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Go to Top