window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

In perioada 17-19 septembrie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc prima editie a ExpoConsult 2010 – Targul firmelor de consultanta pentru accesarea fondurilor europene, eveniment organizat de Euro Best Team si Classic Brands. Inscrierile se fac pana la data de 15 iulie 2010.

Statutul de stat membru al Uniunii Europene si oportunitatea accesarii fondurilor europene aduc Romaniei sanse de dezvoltare fara precedent, care trebuie valorificate. La data de 30 aprilie 2010, rata absorbtiei fondurilor europene in Romania era de 8,88%, potrivit datelor furnizate de Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), Romania aflandu-se printre ultimele tari din Europa Centrala si de Est din punct de vedere al atragerii finantarii europene.

Unul din efectele negative ale crizei din Romania si din restul tarilor din regiune il reprezinta scaderea semnificativa a investitiilor straine, investitorii fiind in cautarea unor piete mai putin riscante. In acest context, este esential ca Romania sa profite de sumele considerabile pe care Uniunea Europeana i le-a acordat, prin fonduri nerambursabile, pentru perioada 2007 – 2013, in valoare 33,53 de miliarde de euro. Pana astazi, la jumatatea perioadei, doar 16% din bani au fost atrasi.

Astfel, ExpoConsult 2010 se constituie intr-o platforma nationala de intalnire intre firmele de consultanta in domeniul fondurilor structurale, autoritati nationale care coordoneaza accesarea fondurilor structurale, primarii si consilii judetene, companii care ofera co-finantare, specialisti in management si persoanele interesate in dezvoltarea afacerii prin utilizarea de fonduri europene.
Pe durata celor 3 zile de desfasurare, targul va oferi posibilitatea participantilor si vizitatorilor sa stabileasca contacte si sa se familiarizeze cu domeniul accesarii fondurilor europene.

ExpoConsult 2010 va fi deschis publicului zilnic intre orele 09.00-18.00.

Contact detalii si inscrieri: office@eurobestteam.ro, 0722.696.843.

Despre Euro Best Team

Euro Best Team este o echipa de consultanti in management si comunicare in afaceri, recunoscuti pe piata pentru derularea a numeroase proiecte internationale, experti certificati de universitati de prestigiu la nivel international. Euro Best Team ofera clientilor sai pachete competitive de servicii de management si comunicare. Partenerii si clientii Euro Best Team sunt institutii publice, companii nationale si multinationale, firme de consultanta, persoane fizice.
www.eurobestteam.ro

Despre Classic Brands

Classic Brands este o agentie de PR si comunicare strategica, care ofera servicii de consultanta in domeniile: relatia cu mass-media, media sociala, comunicare interna, comunicare in situatii de criza, comunicare cu autoritatile, comunicare de marketing, cercetare si analiza de imagine, comunicarea cu investitorii, creare de programe de CSR, consultanta pentru campanii specifice de advertising. Partenerii si clientii Classic Brands sunt institutii publice, ONG-uri, companii nationale si multinationale din diverse domenii.
www.classicbrands.ro

tel: 0311021931 sau 0722696843
office@eurobestteam.ro
http://www.eurobestteam.ro

Go to Top