window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Doamnelor si domnilor! Sunteti asteptati in Parcul Herastrau pentru cel mai inflorit si infloritor eveniment al anului! Prilej de incantare pentru suflet si rasfat pentru simturi, moft-necesar-anticriza, expozitia Gradina de Vara revine in Herastrau. In fiecare zi intre 6-9 ale lunii Florar, de la pranz (12.00) la ceasurile serii (20.00), cu intrarea libera.

Cu o floare nu se face primavara… dar o mie adunate construiesc cu siguranta un oras mai frumos. Parcul Herastrau va fi, incepand de maine pana duminica, gazda celui mai colorat eveniment al primaverii. Expozitie de traditie si buna-dispozitie, Gradina de Vara va prezenta pasionatilor de gradinarit si amatorilor de frumos toate lucrurile cu dichis care fac dintr-o gradina si o casa un acasa: flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat si servicii profesionale de decorare a gradinii. Multe din ele unicat, sau la preturi mai imbietoare decat de obicei, special alese numai pentru aceasta ocazie.

La Gradina de Vara va invitam sa gustati din dulceata unui trai care merita savurat. Promenada la cumparat de flori, suveniruri si atentii, pitici de gradina colorati nevestei, cu pauze de admirat chioscuri si impartit timpul cu porumbeii… Toate astea in cea mai potrivita perioada anului pentru primenit si sadit gradinile si… sufletele.

Peste 5000 de cumparatori si specialisti in domeniu viziteaza anual expozitia Gradina de Vara, aflata anul acesta la cea de-a noua editie. Un eveniment organizat de Events. Parteneri: STASO, Media Image, Comunicatedepresa.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030990 / 0730 026 742, aa@events.ro.

Events Telefon 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail events@events.ro
Romania Web www.events.ro
events@events.ro
http://www.events.ro

2014-01-29T14:03:13+02:0006 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, targuri / expozitii|
Go to Top