window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Expozitia Internationala Felina de primavara 2010 – Bucuresti / 24-25 aprilie 2010

Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza in Bucuresti, in zilele de 24-25 aprilie 2010, Expozitia Internationala Felina de primavara 2010, la Romexpo (pavilioanele 23-25).

Vor participa peste 200 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania. Prin fata juriului, compus din patru arbitri internationali, vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, sphinx, siberiana, abisiniana, siameza.

In premiera absoluta in Romania, vor fi prezente rasele Korat, Chartreux si Kurilean Bob (pisica cu coada scurta). De asemenea, ne mandrim cu un superb motan din rasa Burma , care este compion mondial.

Din juriu fac parte: Donatella Mastrangelo (Slovacia), Satu Hamalaien(Finlanda), Anne Paluloma- Sunholm(Finlanda) si Hana Klein Gasbarri(Italia).

Atat sambata, cat si duminica vor avea loc etapele preliminare ale concursului, totul evoluand spre punctul culminant: concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1- persane si exotice; grupa 2- par semilung; grupa 3-par scurt; grupa 4- orientale si siamenze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium.

La eveniment vor participa atat crescatori, cat si proprietari sau iubitori de pisici. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii. De fiecare data au fost multe surprize si au fost oferite produse pentru toate pisicile participante la concurs.

Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca ), cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete etc. ) la preturi promotionale.

Un important eveniment il constituie campania SofistiCAT :” Arata ca iti pasa!”, care va consta in strangerea donatiilor de hrana pentru animalele din adaposturi. Iubitorii de animale sunt rugati sa arate compasiune si sa viziteze expozitia, atat pentru a admira pisicile de rasa, cat si pentru a putea cumpara si dona mancare pentru animalele fara stapan.

Expozitia „SofistiCAT” este organizata in fiecare primavara si toamna de Asociatia cu acelasi nume. Evenimentul este de amploare, cu puternica notorietate si un public numeros, avand peste 10.000 vizitatori la fiecare editie si peste 200 pisici de felurite rase, venite din toate colturile lumii.

Candice Luana Dragota,

Vicepresident & PR SofistiCAT

tel. 0733 39 33 39
sofisticatshows@gmail.com
www.sofisticat.ro

2013-12-02T19:04:00+02:0022 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, targuri / expozitii|Tags: , , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top