Expozitia Nationala “Fabricat in Moldova”

Camera de Comerţ și Industrie a Republicii Moldova anunţă agenții economici că pot depune cererile de participare la Ediția a XIII-a a Expoziției naţionale multiramurale „Fabricat în Moldova„, care va avea loc în perioada 29 ianuarie-02 februarie 2014, la Chișinău, în incinta CIE „Moldexpo„.

Similar edițiilor precedente, „Fabricat în Moldova-2014” este organizată de CCI, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

„Fabricat în Moldova” a devenit cea mai populară platformă congresual-expoziţională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Ea se bucură de un mare interes printre specialişti, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri şi consumatori.

În mod tradițional, produsele și serviciile prezentate la Expoziția „Fabricat în Moldova-2014″ vor fi expuse în pavilioanele central, 2, 3 și în spațiile deschise ale CIE „Moldexpo”. Expo-târgul va prezenta publicului o gamă variată a celor mai calitative produse şi servicii ale producătorilor autohtoni.

Forumul își va păstra structura convenţională, incluzând expoziția de produse şi servicii şi Concursul „Cele mai bune mărfuri din Republica Moldova”. De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători.

Menţionăm că, la „Fabricat în Moldova-2013” și-au expus realizările 16 consilii raionale și peste 300 de companii. La expoziție au fost prezenți peste 40000 de vizitatori și delegaţii ale oamenilor de afaceri din Belarus, Rusia, Ucraina, România, Turcia, Bulgaria, Iran, Polonia etc.

În context, invităm compania Dvs. să ia parte la Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova-2014 ” şi să prezinte specialiștilor moldoveni, străini și vizitatorilor întregul asortiment de produse şi servicii.
5 zile de lucru la „Fabricat în Moldova-2014 ” – garanţia dezvoltării cu succes a afacerii Dvs pe tot parcursul anului!

Informaţii suplimentare: Direcţia Expoziţii şi Târguri a CCI a RM
tel/fax: 022 23-84-10, 022 21-14-42, 022 21-07-25,
e-mail: expo@chamber.md; petrova@chamber.md

Go to Top