Expoziție de pictură și sculptură  | ANAMORFOZE TRANSFERATE

ELITE ART GALLERY deschide pe 27 mai, 2014, orele 18.00 o nouă expoziție de pictură și sculptură a GRUPULUI IV, intitulată ANAMORFOZE TRANSFERATE.

Expun:

ȘTEFAN DANIEL LĂZĂRESCU

FLORIN MENZOPOL

GABRIEL MIHALACHE

RĂZVAN MIHALCEA

Ștefan Daniel Lăzărescu va fi prezent cu obiecte figurative, în diverse materiale, angajat într-un proces de reconfigurare fantezistă a unor caractere și situații idiosincrasice pline de ironie, candoare și umor.

Florin Menzopol, unul din veteranii filialei Buzău a UAP România, expune în principal compoziții în ulei, o figurație în care amintirea și subconștientul construiesc riguros suprafața și deschid spre meditație și detașare.

Gabriel Mihalache cu o serie de portrete elaborate liric, psihologic pătrunzătoare, dar sobru angajate în dialog cu audiența; emanând control de sine și concentrare către profunzimi.

Răzvan Mihalcea expune tehnici mixte pe pânză sau alte materiale în care suprafața este abordată fără conotații literare, expresia plastică fiind rezultatul unui proces de ascundere și reafirmare într-un joc al eliminării și resuscitării.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 27 mai – 17 iunie 2014, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 11:00- 19:00, iar sâmbăta în intervalul 11:00- 17:00, la ELITE ART GALLERY din strada Academiei, nr.15.

Go to Top