window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fa primii pași pentru O AFACERE A TA!

Inscrie-te n Proiectul REPAN – Reinserție prin antreprenoriat, proiect cofinanțat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European ce ofera persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din județele Dolj și Olt șansa de a-și deschide propria afacere.

Din 1 noiembrie 2010, Asociația Mereu pentru Europa, in parteneriat cu SC ACZ Consulting SRL și SC PRO Solutions SRL, implementeaza in județele Dolj și Olt proiectul REPAN Reinserție prin antreprenoriat.

Proiectul și propune dezvoltare abilitaților antreprenoriale in randul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, cu precadere șomeri tineri și șomeri de lunga durata, din județele Dolj și Olt.

Pentru inlesnirea accesului la acest proiect a celor vizați, au fost inființate 2 centre locale de consultanța in afaceri, unul in orașul Dabuleni (județul Dolj) și unul in orașul Balș (județul Olt), in cadrul carora experții noștri ofera un set complex de servicii: consiliere individuala și de grup, organizarea de cursuri, oferirea de consultanța și furnizarea de servicii pre-start-up.

Prin intermediul a 3 campanii de informare și conștientizare in mass-media locala (campanie generala privind promovarea antreprenoriatului ca opțiune de cariera; campanie privind promovarea antreprenoriatului in randul femeilor; campanie pentru promovarea antreprenoriatului din perspectiva dezvoltarii durabile) ne propunem sa creștem gradul de interes și sa incurajam antreprenoriatul in randul cetațenilor din județele Dolj și Olt.

Proiectul REPAN are un profund caracter practic, obiectivul final fiind ca cel puțin 12 participanți sa fie capabili la sfarșitul proiectului sa demareze o activitate independenta.

Daniel Neagoe-Bacanu
Responsabil promovare-informare
Telefon: 0729-82.87.25
E-mail: daniel.neagoebacanu@mpe.ro

Telefon: 0251-410171
Fax: 0251-410171
E-mail: repan@mpe.ro
Web: www.repan.mpe.ro
mpe.repan@yahoo.com
http://www.mpe.ro

2014-04-14T20:32:25+03:0016 martie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, resurse umane|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top