window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fabrica de Antreprenori, un mod nou de “a fi” antreprenor!

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

In perioada 24 – 27 aprilie 2015 are loc in Timisoara,  unul dintre cele mai complexe programe de antreprenoriat și dezvoltare personala din Romania: Fabrica de Antreprenori – adresat tinerilor cu varsta maxima de 26 ani, cu potential antreprenorial și dornici de evolutie.

“Trainerii” sunt de fapt antreprenori, cu experienta practica, cu afaceri profitabile si responsabile din diferite domenii de activitate, de la mici antreprenori la multi-milionari. Peste 10 antreprenori vor impartasi cunoasterea lor, teorii de business filtrate de experienta, valorile lor, metode de lucru si perspectiva proprie asupra vietii si familiei.

Scopul este dezvoltarea de antreprenori armoniosi, prosperi, integri pentru care afacerea este frumos integrata intr-o viata echilibrata care ii reprezinta.

Participantii vor petrece șapte zile intense, intr-un program transformational, alaturi de antreprenori practicieni din domenii variate, intr-un mediu ce imbina știinta cu spiritualitatea in contextul antreprenoriatului și intr-un format in care calitatea și valorile umane primeaza. Tiberiu Filip, fondatorul Fabricii de Antreprenori considera: “practica, actiune, practica, … afacerile se intampla in actiune, ajustam pe parcurs ce nu planificasem,… e ca un muschi pe care il antrenezi, sunt sinapse noi de antreprenor ce se creaza si la un moment dat se produce click-ul, … e valoros sa incepem cat mai tineri. Cu mine au fost generosi cativa oameni la inceput, este placut sa dam mai departe!”.

Unic este faptul ca pe langa zilele de training, Fabrica de Antreprenori inseamna pentru participanti initierea in afaceri reale prin aplicatiile practice la care sunt provocati.

Aceasta este a 12-a editie a Fabricii de Antreprenori, reunind pana in prezent peste 550 de absolventi.

Tinerii care au o idee de afacere, au oportunitatea de a o prezenta in fata unui juriu de Angel Investors si antreprenori, in ultima zi, in cadrul concursului de Plan de Afaceri. Cea mai inspirata initiativa antreprenoriala va primi premiul de 2000 lei!

Cursul este gratuit pentru persoanele selectate sa participe, existand doar o taxa simbolica de inscriere.
Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri persoanele doritoare pot accesa site-ul http://www.fabricadeantreprenori.ro/evenimente-si-inscrieri/

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top