window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fabrica de retete, o noua productie locala, din 5 septembrie la TV Paprika

Fabrica de retete  la TV PaprikaOdata cu inceputul toamnei, telespectatorii TV Paprika sunt invitati sa urmareasca Fabrica de retete, o emisiune culinara cu Antonio Passarelli si Cristi Sora asumandu-si rolul de gazde.

Cunoscut si indragit publicului, Antonio Passarelli va pregati in stilul caracteristic retete gustoase, sanatoase si usor de facut. La fel va proceda si Cristi Sora, un bucatar spontan si experimentat care a lucrat cu personalitati precum Jamie Oliver si vedeta de televiziune Michael Moore, un renumit specialist culinar.

In fiecare emisiune, unul din cei doi bucatari sefi vor gati impreuna cu cate un invitat din randul vedetelor. Marius Popa, Daniela Nane, Silviu Biris, Roxana Iliescu, Tora Vasilescu, Magda Catone si Crina Matei vor incerca sa-si puna in valoare talentul in ale gatitului. Astfel, publicul se va delecta cu modul in care invitatii sunt obisnuiti sa gateasca in caminul lor.

Filmata pe parcursul verii, Fabrica de retete are 80 de episoade, fiecare cu o durata de 12 minute, timp in care telespectatorii se vor putea informa cu privire la ingredientele necesare si metodele folosite in prepararea retetelor prezentate de-a lungul intregii serii.

Difuzata din 5 septembrie, de luni pana vineri, de la orele 10:00 si 10:30, emisiunea se anunta a fi un adevarat show culinar ce nu poate fi ratat.

Noua productie TV Paprika va continua in fiecare weekend, din 11 septembrie, de la ora 14:00, cu Fabrica de retete extra, in care divertismentul si gastronomia vor face echipa perfecta. Aici il vom putea urmari pe bucatarul Cristi Sora calatorind in mai multe regiuni ale tarii, pentru a descoperi mancaruri noi si pentru a se familiariza cu modul lor de preparare, specific zonei din care provin.

Urmareste noua emisiune Fabrica de retete, marca TV Paprika!

Despre bucatarul TV Paprika, Cristi Sora:

Absolvent al RoyalDanishCulinarySchool din Copenhaga si al Australian School of Business & Technology din Sydeney, Cristi Sora se declara un impatimit al bucatariei.

A lucrat in cadrul mai multor restaurante din Danemarca si Australia, fie in calitate de Sous-Chef in Golden Apple – Skagen, Danemarca, fie ca Chef de partie in restaurante din Copenhaga si Sydney (Vecchia Signorra, Tetsuya, Summit Restaurant & Orbit Bar).

Pe durata perioadei in care a lucrat in Australia, Cristi Sora a luat parte la cateva show-uri de televiziune alaturi de Michael Moore, David Greenhill si Jason Greenan-Grumley.

Despre TV Paprika:

Lansat in Romania in octombrie 2008, TV Paprika este canalul TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţa sanatos, ce urmareşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi impartaşeşte telespectatorilor, intr-o maniera plina de viaţa, reţete unice şi taine din bucatariile internaţionale.

Pe langa emisiunile prezentate de staruri precum: Jamie Oliver, Nigella, Gordon Ramsay, Ainsley Harriott, Rachel Allen sau Martha Stewart, TV Paprika pune accentul şi pe producţiile locale care promoveaza stilul romanesc de gatit.

Astfel, postul TV urmareşte redescoperirea tradiţiilor gastronomice din diverse regiuni, prezentarea unor diete sanatoase şi specialitaţi romaneşti, totul pentru a satisface apetitul de neoprit al romanilor.

Datorita emisiunilor sale extrem de atractive, TV Paprika a devenit brandul cel mai puternic din Europa al programelor culinare.

www.tvpaprika.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top