Facilitati acordate angajatorilor

Acasa/Informatii UTILE/Facilitati acordate angajatorilor
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Angajatorii care incadreaza in munca persoane din randul somerilor, pe care le mentin in activitate pe o perioada de cel putin 6 luni de la data angajarii, beneficiaza de reducerea sumei reprezentand contributia datorata de angajator bugetului asigurarilor pentru somaj.

Reducerea contributiei se acorda incepand din anul fiscal urmator, pentru o perioada de 6 luni, si consta in diminuarea sumei datorate lunar cu 0,5% pentru fiecare procent din ponderea personalului nou-angajat in conditiile menţionate mai sus, din numarul mediu scriptic de personal incadrat cu contract individual de munca din anul respectiv.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Angajatorii care primesc credite din bugetul asigurarilor pentru somaj, in conditiile art. 86 din Legea nr. 76/2002, beneficiaza de reducerea la plata contributiei,menţionată mai sus, numai pentru somerii incadrati peste nivelul de 50% din locurile de munca nou-create prevazute.

Angajatorii care primesc fonduri nerambursabile din bugetul asigurarilor pentru somaj, in conditiile art. 86 alin. (1) din Legea nr. 76/2002, beneficiaza de reducere la plata contributiei, numai pentru somerii incadrati pe alte locuri de munca decat cele nou-create ca urmare a acordarii fondurilor nerambursabile.

Pentru a beneficia de serviciile ANOFM, adresati-va agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca

Facilitati acordate angajatorilor se acorda conf. art. 93 din Legea nr. 76/2002

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top