window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

sediu RCS & RDSDin această săptămână, abonaţii RCS & RDS pot plăti facturile pentru serviciile Digi şi prin sistemele de plată Payzone, ca urmare a parteneriatului încheiat între furnizorul telecom şi operatorul de tranzacţii electronice.

Abonaţii RCS & RDS au astfel acces la încă 3500 de magazine în care pot plăti rapid şi sigur factura Digi, utilizând datele înscrise pe factură. Plata se face în numerar cu factura, în magazinele marcate cu simbolul Payzone, iar chitanţa primită va conţine detaliile tranzacţiei şi reprezintă dovada plăţii.

“Prin parteneriatul cu Payzone, extindem substanţial reţeaua de magazine în care se pot plăti serviciile Digi, oferind abonaţilor încă o metodă sigură şi rapidă de plată. Satisfacţia clienţilor este foarte importantă pentru noi, întotdeauna ţinem cont de nevoile abonaţilor noştri şi, de aceea, venim în întampinarea lor cu cele mai practice soluţii.”, a declarat Serghei Bulgac, Vicepreşedinte Financiar RCS & RDS.

“Această nouă colaborare, aduce beneficii reale atât companiei noastre, cât şi companiei RCS & RDS, şi, foarte important, tuturor clienţilor plătitori de facturi RCS & RDS. Prin acest nou parteneriat, Payzone îşi extinde portofoliul de servicii de încasare cu un important furnizor de servicii naţional, RCS & RDS îşi extinde în mod semnificativ reţeaua de încasare a facturilor, iar clienţii RCS & RDS vor beneficia de servicii de plată facturi sigure şi rapide, prin reţeaua naţională de peste 3500 de magazine partenere Payzone.”, spune Cristina Constantin, Managing Director Payzone România.

Plata prin intermendiul Payzone se adaugă celorlalte mijloace de plată oferite deja de RCS & RDS, compania punând la dispoziţia abonaţilor peste 250 puncte de prezenţă, o reţea de parteneriate cu peste 7.500 magazine şi reţeaua de plată a băncilor partenere.

Factura RCS & RDS mai poate fi plătită direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro sau în contul de client – www.rcs-rds.ro/contulmeu. Detalii complete despre modalităţile de plată a facturii sunt disponibile pe site-ul companiei.

***

 

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă in peste 250 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă.

www.rcs-rds.ro

ww.facebook.com/rcsrds.romania

 

Despre PayZone

Payzone SA a intrat pe piaţa din România în 2004. Începând cu 2007, Payzone România face parte din grupul PAYZONE care oferă o gamă variată de servicii de plată şi încărcare electronică în ţări precum Irlanda, Marea Britanie, Germania, Suedia, România şi Grecia.

Payzone deţine în prezent cea mai mare reţea de plăţi electronice cu numerar din România, operând în total peste 11.000 de terminale în întreaga ţară care oferă servicii sigure şi de calitate pentru utilizatorii finali şi partenerii retail.

Payzone România oferă pe piaţa din România un portofoliu vast de servicii de plată, inclusiv: vânzarea de produse preplătite pentru reţelele mobile, colectarea de plăţi ale facturilor pentru furnizorii de servicii şi utilităţi, credite si asigurări, vânzări de produse preplătite pentru plata prin Internet şi transfer de bani.

Go to Top