window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fara Cravata anunta evenimentele pentru anul 2010

In anul 2010, Fara Cravata a pregatit doua competitii dedicate in exclusivitate companiilor: Fara Cravata Bowling Cup debut 17 mai si Fara Cravata Laser Tag Cup debut 18 octombrie. Inscrierile pentru evenimentul organizat la bowling sunt in plina desfasurare. Orice companie, indiferent de domeniul de activitate, poate participa prin inscrierea unei echipe.

2010 reprezinta pentru Fara Cravata al cincilea an de evenimente organizate si dedicate exclusiv companiilor. Am reusit in cinci ani sa dezvoltam un brand si acest fapt il datoram tuturor companiilor care au devenit membri ai comunitatii noastre, de-a lungul timpului. Multumim atat celor care ne-au fost alaturi an de an, cat si celor care s-au adaugat pe parcurs. In acest moment, Fara Cravata are un portofoliu de 26 competitii organizate la diferite discipline sportive, doua editii HR Party (intalnire informala adresata exclusiv specialistilor de resurse umane) si peste 100 de companii participante. Valorile Fara Cravata au ramas neschimbate si le vom promova in continuare ca fiind coordonatele reprezentative pentru un mediu de business sanatos: fairplay, dinamism, spirit de echipa, comunicare, deschidere. Astfel, invitam toate companiile care doresc intarirea si reafirmarea culturii organizationale catre valorile pe care Fara Cravata le promoveaza, sa se alature in 2010 comunitatii noastre.

Pentru mai multe detalii legate de Fara Cravata sau inscriere in competitiile organizate, ne puteti contacta la: 0726.999.993 sau inscrieri@faracravata.ro.

Ioana Matache
PR Executive | Agentia Palette
ioanam@agentiapalette.ro
www.agentiapalette.ro
inscrieri@faracravata.ro
http://www.faracravata.ro

2014-01-29T14:02:00+02:0004 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top