window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Farmec marchează o premieră în Romania: primele deodorante antiperspirante Gerovital H3 Evolution cu Acid Hialuronic. Specialiștii Farmec au inovat deodorante care asigură pe lângă protecția îndelungată sporită, o hidratare intensă pentru pielea sensibilă din zona axiIară. Deodorantele antiperspirante Gerovital H3 Evolution sunt disponibile în trei sortimente a căror eleganță și feminitate se reflectă atât în denumirile sale, cât și în parfumurile delicate și florale ce le însoțesc.

Combinația unică de ingrediente ce stau la baza noilor produse Gerovital H3 Evolution este rezultatul experienței îndelungate a specialiștilor Farmec. Acidul Hialuronic, un component natural al organismului, ajută deodorantele antiperspirante romanești să acționeze dual la nivelul pielii din zona axilară. Astfel, acesta asigură o hidratare optimă zilnică a pielii prin refacerea rezervelor de apă eliminate de organism în urma proceselor de transpirație, estompând în același timp efectele neplăcute ce rezultă în urma acestor procese. În plus, datorită proprietăților sale de hidratare intensă, Acidul Hialuronic devine aliatul perfect înlăturînd efectelor de piele iritată după epilare, sau ale pielii uscate, acționând direct la nivelul acesteia.

Concepute special pentru pielea sensibilă din zona axilară, deodorantele conțin 0% parabeni, alcool sau triclosan, sporind astfel nivelul de protecție al epidermei pe durata întregii zile. Mai mult, deodorantele nu lasă urme galbene sau albe pe haine.Cele trei deodorante antiperspirante romînești au parfumuri delicate, dar bine accentuate de note distincte, elegante și feminine, în care se pot regăsi orice stil și orice atitudine.

Astfel, pentru femeile puternice care vor să-și pună în evidență feminitatea bine echilibrată, Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal și mandarine și temperat de o bază vanilată, cu doar un strop aromat de mosc și ambră. Sapphire for Woman are o amprentă parfumată elegantă și distinsă, ideală pentru femeile delicate, iar notele de trandafiri și iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santal și a câtorva atingeri delicate de mosc, dau acestui deodorant o personalitate aparte. Trio-ul este completat de Pearl for Woman, un deodorant cu note dulci și rotunde, potrivit pentru femeile romantice și caline. O combinație unică de parfumuri fructate și florale, Pearl are la bază un miez vanilat intens, alături de note discrete de rom și mosc pentru un plus de seducție și frumusețe.

Pentru barbati, Farmec îmbogățește gama Gerovital H3 MEN cu trei sortimente de șampon dedicate îngrijirii părului bărbaților și cu o nouă loțiune după ras cu efect de hidratare, produse eficiente și accesibile consumatorilor.

Părul și scalpul bărbaților prezintă caracteristici diferite de cel al femeilor, tocmai de aceea specialiștii GEROVITAL au creat noi sortimente de șampoane care să răspundă nevoilor de îngrijire specifice bărbaților. Fiecare dintre cele trei sortimente are la bază o formulă inovatoare cu ingrediente unice, concepută special atât pentru tipul de păr, cât și pentru problema căreia i se adresează.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Go to Top