window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Farmec – Susținator activ al Fundației Ana Aslan

Farmec - Susținator activ al Fundației Ana Aslan

Compania Farmec a susținut, in calitate de co-organizator, evenimentul de aniversare a 25 de ani de activitate a Fundației Ana Aslan, organizație non-guvernamentală dedicată păstrării moștenirii științifice a Prof. Dr. Ana Aslan, unul dintre cei mai importanți medici gerontologi din lume și fondatoarea primului institut de gerontologie la nivel internațional.

Evenimentul s-a bucurat de prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria, care a celebrat alături de membri marcanți ai Fundației și ai Institutului de Gerontologie și Geriatrie “Ana Aslan” și de Excelentele Sale, doamnele Ambasador, acreditate in Romania, evocarea personalității unuia dintre cele mai mari nume ale științei românești, un exemplu de excelență profesională și un reper pentru cultura noastră națională.

Pentru Farmec a fost ocazia cea mai bună de a sublinia dedicarea cu care păstrează moștenirea extraordinară a mărcii de produse cosmetice Gerovital și responsabilitatea cu care investește în inovație și în dezvoltarea de produse noi și moderne care să completeze portofoliul companiei și să ducă mai departe renumele de calitate și eficiență al acestei mărci.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 și din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top