window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

FASHION SHOW STEFAN MUSCA @ TimisoaraIn data de 14 Februarie 2012, MADNESS CLUB din Timisoara organizeaza un Fashion Show de exceptie:: prezentarea colectiei RED SOUL NOIR MAGIQUE semnata de designer roman Anita Ardelean si colectia New Funky Fashion semnada de celebrul designer roman Stefan Musca.

Incepand cu ora 22.00, timisorenii sunt asteptati in noul club MADNESS ( fost club YOUTOPIA ) sa ia parte la prima prezentare de moda a lui Stefan Musca la Timisoara: prezentarea colectiei NEW FUNKY FASHION by Stefan Musica – o  colectie inspirata din fenomenul clubbingului. Colectia este dedicata exclusiv barbatilor.

Anita Ardelean prezinta prentru prima oara o colectia RED SOUL NOIR MAGIQUE in Timisoara – o colectie sofisticata, reinterpretat prin prisma valorilor consacrate ale brandului: forme epurate, detalii fine, proportii echilibrate si feminine, toate purtand amprenta unui LUX ASUMAT; o colectie exclusive pentru femei.

Prezentare organizata de agentia de modele SUN MEDIA. Sun Media a reusit sa se claseze in topul agentiilor romanesti prin calitatea serviciilor,implicare si mai ales prin selectarea cu deosebita atentie a celor mai frumoase modele din Romania. Scopul agentiei este sa asigure cele mai bune oportunitati modelelor, promovarea lor pe plan national si international in vederea consolidarii unor cariere de succes fara sa neglijeze ofertele existente pe piata romaneasca.

NFF by Stefan Musca si Anita Ardelean – 2 branduri se unesc pentru a oferi un fashion show pe masura.

Go to Top