window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

FashionShoes.ro a devenit Matar.ro, magazinul online cu o viziune unica in Romania

Matar, shoes and moreDupa un an de activitate, FashionShoes.ro a devenit Matar.ro, magazinul online cu servicii unice in Romania. Retailer-ul isi propune sa ofere clientelor sale cel mai eficient si mai prietenos customer service si aduce in premiera un serviciu nou pe piata din Romania: 365 de zile garantie retur pentru orice produs achizitionat!

Matar.ro, fostul FashionShoes.ro

Magazinul online FashionShoes.ro si-a castigat clientele prin diversitate, raportul calitate/ pret si formula simpla prin care functiona. Acum FashionShoes.ro a devenit Matar.ro!

Matar.ro continua aceeasi filosofie de quality shop a lui FashionShoes.ro!  Retailer-ul online considera shoppingul o placere de care toate clientele ar trebui sa se bucure, doar la un click distanta chiar din fata calculatorului sau a telefonului mobil, fara alergatura prin magazine!

Matar.ro, singurul magazin online ce ofera 365 zile garantie retur pentru orice produs achizitionat

Matar.ro isi propune sa faca un tip de business unic pentru Romania si anume ofera posibilitatea de returnare a oricarui produs achizitionat in termen de 365 de zile. Noua politica de garantie retur se bazeaza pe dorinta retailer-ului de a oferi servicii impecabile la preturi optime si o calitate pe masura.

Matar.ro, shoes and more

Conform sloganului “Shoes and more!”, magazinul online ofera vizitatorilor nu numai cele mai moderne modele de incaltaminte dama create de designeri romani si straini, ci si o gama foarte larga de accesorii si genti pentru femei si produse pentru copii.

Retailerul si-a propus sa devina destinatia numarul 1 de shopping de incaltaminte din mediul online, asa ca in curand in magazinul online vor fi disponibile noi colectii marca proprie. In plus, pentru a satisface toate dorintele clientilor sai, Matar.ro va avea disponibile si noi categorii de produse pentru intreaga familie: femei, copii si barbati.

Produsele Matar, nelipsite din garderoba clientelor sale! Pe www.matar.ro, shoppingul se va transforma intr-o placere deloc vinovata si o activitate relaxanta!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top