window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Timp de trei zile, Fashiontv muta capitala modei la Mamaia. Luxul, avangarda, stilul si eleganta se reunesc in cel mai prestigios eveniment de moda al verii, Fashiontv Summer Festival, eveniment gazduit in perioada 30 iulie – 1 august 2010 de Grand Rex Hotel Mamaia.

Alaturi de nume internationale, peste 20 de designeri romani, 100 de modele profesioniste, specialisti in hair-styling si make-up sunt pregatiti sa ofere show-uri incendiare la Fashiontv Summer Festival 2010.

Nume celebre in designul vestimentar si de accesorii autohton isi vor etala colectiile pe scena festivalului Fashiontv Summer Festival 2010, iar branduri internationale de renume vor oferi publicului spectator placerea de a afla ultimele tendinte in moda si stil: Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Ersa Atelier, Cristiana si Izabela Purdescu, Princess by Ana Radu, Ego Men’s Fashion Concept, Belgravo, BSB, Insolito, George Hojbota, Wanda’s Dream New York, Valeria Marini Italia.

Pentru ca este un eveniment in care frumusetea primeaza, Fashiontv Summer Festival 2010 gazduieste, in prima zi de festival, concursul cu o bogata traditie in Romania: Miss Litoral 2010. Miss Litoral este un concurs national de frumusete ce ofera castigatoarelor, pe langa nenumarate premii, si sansa unei cariere de succes in televiziune.

Gratie succesului de anul trecut si in acest an are loc, in a doua zi a festivalului, Luxury Day, eveniment dedicat brandurilor de lux. Luxury Day cuprinde prezentari dedicate celor mai prestigioase branduri de accesorii si produse de inalta clasa, destinata in special cunoscatorilor dar si tuturor celor interesati de o adevarata lectie de stil.

Fashiontv Summer Awards gala premiilor in industria turistica de la malul Marii Negre va avea loc in a treia zi a festivalului. Fashiontv Summer Awards 2010 premiaza locatiile de pe litoralul Marii Negre unde turistii se pot bucura de eleganta, rafinament si bun gust, dar si de servicii impecabile.

Fiecare seara a festivalului se va incheia cu Fashiontv Party, gazduite de Biavati Beach Club, Mamaia, o locatie avangardista si selecta ce ofera cadrul perfect pentru celebrele petreceri. Fashiontv Party inseamna o combinatie unica de muzica buna, prezentari de moda, premii fabuloase si distractie pe cinste, in cele mai fashion locatii si cu participarea celor mai frumoase modele Fashiontv.

Organizatori: Fashiontv Romania, ANAM (Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling) si ADR (Asociatia Designerilor din Romania), in colaborare cu Fashiontv Paris.

www.ftvromania.ro
www.fpeople.ro
office@ftvromania.ro
http://www.ftvromania.ro

Go to Top