Fayette Evenimente vă invită să vizitați Targul Martisorului Romanesc Iasi, ediția a IV-a, care își deschide porțile în perioada 24 Februarie – 8 Martie 2017, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Intrarea este liberă. Evenimentul face parte din Proiectul Romanian Arts & Crafts by Fayette, care se află la al patrulea an de desfășurare.

Așa cum am obișnuit publicul ieșean și în anii precedenți, și anul acesta așteptăm vizitatorii la cel mai prietenos târg de mărțișoare din Iași. Târgul găzduiește aproximativ 20 expozanți, care și-au pregătit cu multă grijă și iscusință creațiile pentru a surprinde și de această dată clienții, cu ideile lor originale.

Pe parcursul celor 13 zile de eveniment ieșenii vor putea găsi la târg mărțisoare tradiționale, dar și marțișoare suprarealiste confectionate din lut, textile, hârtie, lână, piele, sticlă. Totodată, sunt expuse și: aranjamente florale, ii tradiționale, bijuterii, artizanat, articole și accesorii hand-made, gravuri, si multe alte surprize din aceeași diversitate tematică. Veți găsi de asemenea multe idei de cadouri inedite: magneți, felicitări și o gama variată de produse unicat: mărțisoarele din flori naturale, ceramică, lumânări decorative și altele. De asemenea, vă invităm să descoperiți toată gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care vă vor ajuta să vă exprimați sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese și a citatelor celebre.

În cadrul evenimentului se vor regăsi ateliere de creație în care copiii vor realiza mărțișoarele preferate.

Organizator: Fayette Evenimente;

Eveniment: TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI ROMÂNESC IAȘI, ediția a IV-a;

Tema: cadouri;

Perioada de desfasurare: 24 Februarie – 8 Martie 2017;

Program de vizitare: 10:00 – 21:00 Intrarea liberă;

Locație de desfășurare: pietonalul Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Iași

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa