window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

FEERIC fashion show 3

Cu deosebita placere sunteti invitati sa participati la ceea ce deja este un succes in lumea mondena a Sibiului si nu numai, adica FEERIC fashion show, o gala de moda aflata la a 3-a editie, care va avea loc in Piata Mica a Sibiului, locatie cu traditie pentru orice eveniment mportant al orasului fie el cultural, artistic sau monden. Evenimentul va avea loc pe data de 1 iulie incepand cu orele 20.

FEERIC fashion show este o productie Mitichi, in portofoliul caruia se regasesc proiecte foto, publicatii glossy de lifestyle, productii de televiziune si nu numai, proiecte de o calitate si longevitate deja recunoscute.
Evenimentul este singurul de acest gen desfasurat la Sibiu, deoarece combina elementele de fashion cu cele de muzica buna live, momente artistice, dans si acrobatii acestea avand rolul de a aduce un plus de valoare manifestarii. Conceptul este unul inedit, in care toate aceste elemente capata noi forme de expresie intr-un spatiu organizat. Gala este deschisa tuturor iubitorilor de moda, de monden si mai ales celor care doresc sa petreaca cateva ore intr-un mediu de calitate, cu un spectacol grandios. Conform statisticilor de anul trecut se asteapta in acest an un public de aproximativ 4000 de spectatori.
La toate acestea se adauga o buna infrastructura si o locatie situata in chiar centrul fostei capitale culturale cu o excelenta interfata catre toti marii parteneri. Accesul este garantat de invitatiile care se pot obtine de la organizator in avans.
Pentru promovarea evenimentului, au fost alesi si deja confirmati parteneri media la nivel national si regional, cum ar fi Antena 1, Zile si Nopti, Kiss fm, plus alte publicatii locale ( Tribuna, Glam, Turnul Sfatului etc). Afise, fly-ere, internet, bannere sunt alte modalitati prin care gala si partenerii prezenti vor fi adusi in prim-planul lumii mondene. Promovarea media realizata prin FEERIC fashion show, reprezinta conceptul cel mai bun, cel mai adecvat, care comunica cel mai bine publicului tinta calitatile produsului/serviciului oferit de partener.
De asemenea, FEERIC fashion show va oferi tuturor publicatiilor print/online, precum si bloggerilor de moda, posibilitatea obtinerii de acreditari de-a lungul desfasurarii evenimentului.
Va invitam sa fiti alaturi de noi la Feeric fashion show!
Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Ioana-Cristina Antonescu
PR Specialist
tel: 0726.408.998
cristina.antonescu@live.com

MITICHI (Dumitru Preda)
Director & Producer
tel: 0724.330.096
MITICHI IDEAS
info@mitichi.com
www.mitichi.com,
www.feeric.ro
info@mitichi.com
http://www.feeric.ro

2017-05-11T23:15:27+03:0021 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top