window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fellowes isi sustine clientii prin lansarea ghidului online al produselor

Doncaster, Marea Britanie: Fellowes, liderul in producerea echipamentelor de birou & solutiilor de organizare, a lansat un nou Ghid online al cumparatorului, evidentiind cele mai importante produse, ultimele inovatii, prezentand, totodata, informatii educative, legate de beneficiile produselor, precum si modalitati de selectare a solutiei potrivite pentru fiecare client.

Ghidul comod interactiv, care include specificatiile detaliate ale produselor, printre care dimensiunile si codurile de referinta, ofera posibilitatea rapida a cautarii, ajutand utilizatorii sa gaseasca rapid produsele dorite, putand fi, in acelasi timp, descarcat in format .pdf, maximizand astfel confortul utilizarii.

Directorul european de marketing Tyron Hill a declarat: „Ghidul online al cumparatorului este ideal pentru departamentele de relatii cu clientii, ca si pentru reprezentantii de vanzari ai firmelor de birotica, datorita usurintei de utilizare si a informatiilor continute, referitoare la ultimele produse lansate si inovatiile aduse de Fellowes.”

Clientii pot accesa Ghidul cumparatorului prin intermediul site-ului web Fellowes www.fellowes.com sau pe link-ul www.fellowes.com Ghidul de 116 pagini este disponibil atat in format online, cat si print, in limbile engleza, germana, franceza si olandeza. Pentru a comanda un exemplar, va rugam sa contactati un reprezentant Fellowes pe adresa de e-mail office@fellowes.ro.

Despre Fellowes:

Fellowes ofera o gama larga de produse de o calitate recunoscuta, avand tehnologii unice si un grad avansat de functionalitate, fiind dedicate imbunatatirii constante a spatiului de lucru. Cu sediul central in Itasca, SUA si subsidiare in Canada, Benelux, Franta, Germania, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Spania, Marea Britanie, China, Singapore, Japonia, Coreea si Australia, coordonand o vasta retea de distributie, Fellowes are peste 2,700 de angajati la nivel mondial si vanzari globale de peste 700 milioane dolari pentru acest an. Reprezentanta in Romania ofera partenerilor sai solutii de marketing, suport de vanzari, depozitare si distributie, pentru imbunatatirea constanta a nivelului de satisfactie a clientilor finali. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati www.fellowes.eu.

Bogdan Sava,
Sales & Marketing Manager

Fellowes Romania
Floreasca Plaza, Calea Floreasca nr. 169A,
Intrarea A, etaj 4,
Sector 1, Bucuresti
Telefon: +4021 455 42 32
+4021 455 42 33
Fax: +4021 455 42 34
http://www.fellowes.eu

2014-01-29T14:26:48+02:0019 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top