window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fenomenul ”Cariere in alb” va asteapta la Bucuresti incepand cu data de 4 iunie 2010, la Sala Palatului

Caravana ” Cariere in alb ” ajunge in weekend-ul acesta la Bucuresti, pe data de 4 iunie, dupa ce a atras mii de vizitatori in Cluj Napoca si Timisoara in intervalul 28-31 mai.

Targul de cariere in domeniul medical si-a deschis portile pe data de 28 mai in Cluj Napoca. Inceputul celei de-a doua editii a targului a fost un real success , marturie fiind cei peste 2500 de vizitatori pe care evenimentul i-a avut pe durata a 4 zile .Atat Cluj Napoca, cat si Timisoara au fost gazdele celor peste 2500 de vizitatori, profesionisti ai domeniului medical interesati de locuri de munca. Studenti, medici , asistente medicale, fiziokinetoterapeuti au vizitat Targul in cautarea unor oportunitati de lucru atat in tara, dar mai ales in afara. Situatia economica incerta cu care Romania se confrunta face ca lucrul in afara tarii sa devina o optiune pentru cat mai multe persoane.

Incepand de vineri 4 iunie organizatorii ii asteapta la Sala Palatului pe toti cei interesati de o cariera in domeniul medical, pe cei care vor sa ia pulsul pietei si pe cei ce vor sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu. Oferta este extrem de variata si poate satisface chiar si cele mai exigente cerinte, dupa cum declara si organizatorii: „Ne adresm tuturor profesionitilor din acest domeniu i prin intermediul acestui eveniment dorim s prezentm oportunitati i alternative reale de lucru, atat in tar cat i in afara acesteia. Paleta de oferte este extrem de variat i complet i suntem convinsi ca vom satisface o multime de cereri.”

Contextul social i economic deosebit transform acest eveniment intr-o adevarata oaz de sperant pentru medicii i asistentii care au dificultati in a-i gasi un loc de munc sau pur i simplu doresc un job mai bine platit. „Cariere in alb ” dorete sa vin in intampinarea acestor dorinte, motiv pentru care organizatorii au pregtit peste 3000 de oferte din cele mai variate. Acestea se adreseaz: medicilor de orice grad i specializare, farmacitilor i asistentilor de farmacie, medicilor stomatologi, balneo-fizio-kinetoterapeutilor, asistentilor medicali, personalului medical auxiliar, personalului administrativ, studentilor la medicin, farmacie, medicin dentara, reprezentantilor medicali i nu in ultimul rand oricarei persoane interesate s dezvolte o carier in domeniul medical. Pe de alt parte, cei interesati de locurile de munc din afara trii, pot alege din ofertele trilor precum: Anglia, Germania, Franta, Italia, Belgia, Austria, Irlanda, Norvegia, Elvetia, Olanda, Canada, Emiratele Arabe Unite, etc. Se caut personal medical atat in marile orae, ct i in mediul rural. Salariile incep de la 1000 de euro pe lun pentru medicii rezidenti i pot ajunge pn la 10.000 euro pe lun pentru medicii specialiti. Angajatorii ofer servicii speciale: locuinte de serviciu, suport in gsirea de locuri de munc pentru ceilalti membri ai familiei, cursuri de limb strain gratuite, sprijin pentru includerea copiilor in sistemul de invtmant public din tara respectiv. Pentru cei ce nu doresc sa se stabileasc intr-o alt tar exist si varianta locurilor de munc temporare sau de tip locum. Acest sistem presupune c persoana respectiv poate lucra 2 sptamani in tar, 2 sptamani in afar i poate catiga pn la 3000 de lire pe lun.

La trg vor fi prezentate i oportunitti pentru dezvoltarea personal i profesional, precum traininguri, stagii de pregtire, internshipuri, schimburi studenteti, workshopuri sau conferinte.
Va invitam in mod special la cele doua workshopuri care vor avea loc vineri, 4 iunie. Incepand cu ora 15:00 va avea loc „Info Session” celor de la Medecins Sans Frontieres, care particip pentru prima dat la un eveniment de acest gen organizat in tara noastr. Medecins Sans Frontieres sau Doctori fr Frontiere, este o organizatie umanitar international de renume, ce activeaz in peste 60 de tri i ofer asistent persoanelor amenintate de violent, neglijent sau catastrofe.
Apoi, de la ora 16:00 toti cei pasionati de dezvoltarea personala si leadership, sunt invitati de compania GlaxoSmithKline(GSK) sa ia parte la conferinta „Excelenta in leadership”. Incepand din acest an, cei de la GSK lanseaza 2 programe de dezvoltare capacitatilor de leadership prin construirea de planuri diferentiate de dezvoltare, bazate pe potential, ambitie si performanta.

Urmatoarele 2 centre in care se va desfasura targul sunt:

Bucureti : 4 – 5 iunie 2010 , 10:00 – 18:00
Locație: Sala Palatului , Str. Cmpineanu Ion nr. 28

Iai : 6 – 7 iunie 2010 , 10:00 – 17:00
Locație: Casa de Cultura a Studentilor Iai , Str. Vasile Conta, nr 30

Sunt ateptati peste 3500 de vizitatori in cele 2 centre. Participarea este gratuit i organizatorii au pregtit o multime de surprize i tombole pentru participanti. Pentru a evita aglomerarea de la intrare , cei interesati sunt invitati sa se inregistreze online in avans la adresa www.cariereinalb.com .

Ctlina Poian,
Media Officer
tel: +40743840015
media@cariereinalb.com
http://www.cariereinalb.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top