• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Centrul Cultural German Timișoara este și în acest an partener la festivalul de film CINECULTURA, care este organizat  de  lectori,  profesori  și  studenți  din  Timișoara și care se află la cea de-a cincea sa ediţie.

Între 10 și 14 martie 2014,în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara vor fi prezentate filme din nouă țări diferite și cu drag dorim să vă invităm, să participați la proiecția acestora.

Din  anul  2010,  când  a  avut  loc  pentru  prima  oară CINECULTURA,  au  fost  prezentate  în  cadrul festivalului  în  total  36  de  filme  din  14  țări.  Și  în  acest  an  organizatorii  au  reușit  să stabilească un program  interesant  și  variat,  cu  filme  din  România,  Peru,  Franța,  Serbia,  Germania,  Italia,  Brazilia, Portugalia  și Spania – printre care producții premiate, clasice în  țările de origine, dar  și câteva filme care vor fi prezentate pentru prima data în România.

Elementul  comun  regăsit  în  filmele  din  cadrul  ediției  aniversare  a  festivalului  CINECULTURA este faptul că toate filmele sunt comedii, începând de la comedia ușoară cu gangsteri, trecând prin comicul suprarealist specific comediei fantastice și ajungând până la tragicomedia melancolică.

Program:
Luni, 10 martie / ora 19 / Deschiderea festivalului / Domestic / România
Marți, 11 martie / ora 18 / Pantaleón y las visitadoras / Peru / Spania
ora 20 / Queen of Montreuil / Franța
Miercuri, 12 martie / ora 18 / Lajanje na zvezde / Serbia
ora 20 / Soul Kitchen / Germania
Joi, 13 martie / ora 18 / Magnifica Presenza/ Italia
ora 20 / O Palhaço/ Brazilia
Vineri, 14 martie / ora 18 / Tudo isto é fado! / Portugalia
ora 20 /El bosque animado/ Spania
Comedia germană“Soul Kitchen” din anul 2009, în regia lui Fatih Akin, este proiectată cu sprijinul Goethe-Institut.

Toate filmele din cadrul festivalului sunt prezentate în limba originală cu subtitrări în limba engleză sau în limba română. Intrarea este liberă.

Informaţii suplimentare găsiți pe www.cinecultura.ro

Vă așteptăm cu drag!

Centrul Cultural German Timișoara

Go to Top