Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu - FITS 2017

Cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 9 – 18 iunie 2017. Timp de zece zile sunteți invitați la o mare diversitate de spectacole atât indoor cât și outdoor, în locații dintre cele mai deosebite precum: Piața Mare, Piața Mică, Teatrul Național Radu Stanca, Teatrul Gong, Primăria Municipiului Sibiu, Facultatea de Litere, Hotelul Împăratul Romanilor, Casa de Cultură a Studenților, Galeria de Artă – UAP, Muzeul de Artă Contemporană, Librăriile Habitus și Humanitas, Sala CAVAS din cadrul Universității Lucian Blaga, Colegiul Național „Octavian Goga”, strada Nicolae Bălcescu, Catedrala Evanghelică, Biserica Fortificată Cisnădioara, Fabrica de Cultură, Filarmonica de Stat, Sala BRD Scena9 (Redal Expo), Oldies Pub, Parcul Sub Arini, Biblioteca Astra, Academia Forțelor Terestre, Biserica Evanghelică din Cisnădie, Guşteriţa, Slimnic, Criţ și Roşia, Biserica Ursulinelor, CJPCT Cindrelul – Junii, Hotel Ibis, Atrium Café, Biserica Romano-Catolică, Biserica Reformată, Parcul Astra, Parcul Cetății, Biserica Sf. Ioan, Baza Hipică și Sinagogă.

Tema acestei ediții este „Iubirea” și în concordanță cu aceasta, artiști din 72 de țări vor susține reprezentații de teatru, dans, circ, operă, concerte, momente de animație, spectacole stradale și ateliere. De asemenea, veți putea vizita numeroase expoziții, să luați parte la conferințe, seminarii, la bursa de spectacole, să vizionați filme documentare, veți avea parte de lansări de carte, spectacole lectură, spectacole de teatru no, musical-uri, parade, muzică fado.

Accesul publicului la evenimentele stradale din cadrul festivalului este gratuit. La spectacolele de interior, accesul se realizează pe baza tichetelor emise la Agenția Teatrală din Sibiu, strada Nicolae Bălcescu nr. 17, zilnic între orele 9– 20. Bilete pot fi achiziționate și online, prin portalul www.eventim.ro, sau din rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărtureşti.

Programul complet al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este disponibil pe site-ul evenimentului: www.sibfest.ro.