• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

În contextul participării Timişoarei la competiţia pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, Primăria Municipiului Timişoara realizează o serie de evenimente culturale de înaltă ţinută, menite să celebreze  spiritul oraşului şi să pună în valoare identitatea culturală, arhitecturală şi urbană a Timişoarei – o metropolă în (r)evoluţie.

Încă de la prima ediţie, Festivalul Internaţional JazzTM a fost catalogat ca fiind un eveniment cultural de marcă al Timişoarei atât prin  valoarea artiştilor prezenţi cât şi prin numărul de spectatori.

“Un festival muzical creează un simbol pentru oraşul care îl organizează, devine parte din identitatea lui şi o întăreşte. Festivalul JAZZ™ vine tocmai să celebreze energia culturală vibrantă a Timişoarei. “  Dan Diaconu, Viceprimarul Municipiului Timişoara

În perioada 11-13 iulie 2014, în Piaţa Victoriei, se va desfăşura a doua ediţie a festivalului JazzTM, eveniment ce devine cu fiecare ediţie unul din cele mai importante repere culturale din această parte a Europei.

Artiştii care vor participa la această ediţie a festivalului JazzTM, vor fi anunţaţi la începutul lunii februarie.

Nicolae Robu,
Primarul Municipiului Timişoara

Go to Top