window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Festivalul Luminii 2012 – Iasi

  • Festivalul Luminii 2012 - Iasi

Festivalul Luminii 2012 - IasiAstazi, 5 Septembrie, între orele 18:00 și 23.00, Organizația Națională “Cercetașii României”, vă invită la Festivalul Luminii Iași. Festivalul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi.

Festivalul Luminii (www.facebook.com/festivalul.luminii) este un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă unică creată timp de 2 ore cu zeci de mii de lumânări. Invitații acestei ediții sunt Shim-Jang – demonstratie de taw-kwon-do, ansamblul de viori Prietenia de la Palatul Copiilor împreună cu Rareș Hristodorescu, trupa de improvizație teatrală IDIOT, Dance Studio Iași cu câteva coregrafii latino (samba, rumba, jive, cha-cha); trupa de breakdance Quasar și Mirona Matlinsche – vioară și voce solo.

Viața de zi cu zi a devenit o adevarată cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împarțiti între multe responsabilități, slujbă și familie, uităm cu desăvârșire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.
Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenție fiecare clipă pentru a reuși în ceea ce ne propunem și de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simți vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte.

 

Scopul festivalului este de a oferi comunităților locale un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă iar participanții se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată.

 

 

Bogdan Pater

Responsabil Comunicare Online

Organizația Națională Cercetașii României

www.facebook.com/romanianscouts

www.cercetasiiromaniei.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top