Asociatia EuroDEMOS are placerea sa va invite sa vizionati un scurt film documentar cu rezultatele trainingului international Be Active for Sustainable Development! pe site-ul www.involved-youth-coalition.com sau pe youtube dand cuvantul de cautare „eurodemos”.

EuroDEMOS este o asociatie de aparare a drepturilor omului, scoala alternativa de implicare, formare si afirmare la nivel international a tinerilor lideri de opinie, prin intermediul programelor aplicative de interes european, cu 20 de ani de activitate civica constanta.
Din luna mai 1992 pana in anul 2001 organizatia noastra a initiat si desfasurat Programul Lideri pentru Viitor ce a urmarit constant prin proiecte aplicative, traininguri, seminarii, dezbateri formarea unei generatii de tineri lideri locali eliberati prin actiune civica de mentalitatile trecutului totalitar.
Incepand cu anul 2004 Asociatia EuroDEMOS a initiat la nivel international Programul Lideri pentru Europa ce are ca scop formarea unui numar cat mai reprezentativ de viitorii lideri ai Europei in domenii diverse de interes comunitar prin traininguri internationale specializate. Programul Lideri pentru Europa este conceput, pregatit si sustinut de catre o echipa calificata de traineri, evaluatori de competente profesionale, manageri de proiect, maestri de ceremonii, organizatori de spectacole, animatori socio-educativi, auditori in domeniul calitatii specializati in proiecte europene.