window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fii Activ pentru Dezvoltarea Durabila! – Be Active for Sustainable Development!

Asociatia EuroDEMOS are placerea sa va invite sa vizionati un scurt film documentar cu rezultatele trainingului international Be Active for Sustainable Development! pe site-ul www.involved-youth-coalition.com sau pe youtube dand cuvantul de cautare „eurodemos”.

EuroDEMOS este o asociatie de aparare a drepturilor omului, scoala alternativa de implicare, formare si afirmare la nivel international a tinerilor lideri de opinie, prin intermediul programelor aplicative de interes european, cu 20 de ani de activitate civica constanta.
Din luna mai 1992 pana in anul 2001 organizatia noastra a initiat si desfasurat Programul Lideri pentru Viitor ce a urmarit constant prin proiecte aplicative, traininguri, seminarii, dezbateri formarea unei generatii de tineri lideri locali eliberati prin actiune civica de mentalitatile trecutului totalitar.
Incepand cu anul 2004 Asociatia EuroDEMOS a initiat la nivel international Programul Lideri pentru Europa ce are ca scop formarea unui numar cat mai reprezentativ de viitorii lideri ai Europei in domenii diverse de interes comunitar prin traininguri internationale specializate. Programul Lideri pentru Europa este conceput, pregatit si sustinut de catre o echipa calificata de traineri, evaluatori de competente profesionale, manageri de proiect, maestri de ceremonii, organizatori de spectacole, animatori socio-educativi, auditori in domeniul calitatii specializati in proiecte europene.
Din cadrul programului Lideri pentru Europa face parte si proiectul international Be Active for Sustainable Development!, proiect finantat cu sprijinul European Youth Foundation a Consiliului Europei.
Proiectul international Be Active for Sustainable Development! implementeaza prioritati ale Consiliului Europei in domeniul tineretului precum drepturile omului si democratie, mediu si dezvoltare durabila, promovarea valorilor Consiliului Europei, cetatenie activa si participare civica etc. Proiectul se desfasoara in cadrul Retelei Internationale de Promovare a Implicarii Tinerilor in Procesul Decizional Coalitia Tinerilor Implicati.
Acest proiect international include si un training de pregatire, axat pe dezvoltare durabila si cetatenie activa, ce a avut loc in perioada 26 iulie – 04 august 2010 in Iasi, cu participarea a 22 lideri de tineret din: Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Italia, Polonia, Republica Moldova, Romania, Turcia si Ucraina.
In luna octombrie se vor desfasura simultan in cele 10 tari reprezentate la trainingul international Be Active for Sustainable Development! actiuni de diseminare a informatiilor asimilate in cadrul trainingului prin intermediul organizatiile si institutiile de referinta participante partenere la acest proiect.
Prin acest comunicat echipa de coordonare a proiectului Be Active for Sustainable Development! transmite multumirile sale tututor celor care s-au implicat si au contribuit la buna desfasurare a acestui proiect si anume: voluntarilor EuroDEMOS, partenerilor internationali si colaboratorilor locali. Multumiri pentru sprijinul esential acordat de European Youth Foundation a Consiliului Europei. Multumiri speciale Presedintelui EuroDEMOS MOREL BOLEA pentru contributia adusa in formarea tinerilor specialisti ce au contribuit la conceperea si materializarea acestui proiect.

Coordonator proiect,
Catalina Aghinitei
Asociatia EuroDEMOS:
Iasi, str. Pacurari 20, parter
Tel/Fax: +40 332 8036634
eurodemos@gmail.com
http://www.involved-youth-coalition.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top