Fii expert în EleCtrONOMIE, cu Arctic!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Fii expert în EleCtrONOMIE, cu Arctic!

Fii expert în EleCtrONOMIE, cu Arctic! ARCTIC Consultant in electonomieEști dat mereu exemplu în grupul tău de prieteni pentru capacitatea extraordinară de a negocia, de a gestiona banii, de a găsi produse de calitate la prețuri accesibile și, implicit, de a face economii?

Pentru tine, dar și pentru cei care aspiră la o administrare mai bună a resurselor, Arctic a lansat o provocare: concursul “Consultant in Electronomie”, care îți poate aduce un aparat electrocasnic din gama Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung.

Concursul se desfășoară în perioada 3 – 30 iunie 2013 și este găzduit de cinci dintre cei mai cunoscuți bloggeri din România: Valentin Petcu – www.zoso.ro, Adrian Hadean – www.adihadean.ro,  Cristina Bazavan – www.bazavan.ro, Cristian Manafu – www.manafu.ro, Cristian China-Birta – www.chinezu.eu.

Cum poți să participi? Nimic mai simplu.

1. Urmărește în fiecare zi de luni blogurile partenere menționate mai sus pentru a vedea care este provocarea săptămânii pe tema economisirii.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

2. Răspunde la întrebarea săptămânii, în cel puțin una din cele 4 săptămâni de campanie, detaliind modalitățile de economisire a energiei electrice, banilor și timpului, cu referire la funcțiile TET ale produselor Arctic. Pentru inspirație accesează www.electronomic.ro și www.arctic.ro/TET.

3. În fiecare săptămână poți câștiga un produs din gama Arctic TET, în valoare maximă de 1.860 RON (TVA și timbrul verde incluse). La finalul fiecărei săptămâni de concurs va fi desemnat prin tragere la sorți un câștigător ce va fi anunțat în ziua de miercuri a următoarei săptămâni. Pentru a vizualiza lista integrală a premiilor accesează www.consultantinelectronomie.ro

Produsele din gama Arctic TET, oferite ca premiu în cadrul concursului, încorporează soluții tehnologice menite să ofere beneficii concrete: economie de energie și apă, rezultate de gătire și spălare mai performante, siguranță sporită și confort în utilizare, economie de timp. Produsele înglobează funcții moderne care permit multiple opțiuni de utilizare a electrocasnicelor, în funcție de stilul de viață, toate oferind însă un avantaj practic esențial: economia de bani.

Gama Arctic TET include trei categorii de electrocasnice: aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, cuptoare și plite incorporabile. Mai multe detalii despre produse găsești pe www.arctic.ro, iar regulamentul concursului poate fi accesat pe www.consultantinelectronomie.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top