window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fii propriul tau sef! Alege o afacere la cheie

ASOCIATIA ROMANA DE FRANCIZAAfla tot ce iti trebuie pentru a incepe o afacere la cheie, chiar de la cei ce detin secretele unui business de succes.
Expozanti din tara si strainatate te asteapta cu oferte tentante, iti stau la dispozitie cu samplinguri si degustari de produse, cu demonstratii si premii ofertante.

Vino la INTERNATIONAL FRANCHISE and BRANDING EXHIBITION in perioada 20-22 mai, la World Trade Plaza si informeaza-te despre noile tendinte din domeniul francizelor.

Afla tot ce iti trebuie pentru a incepe o afacere la cheie, chiar de la cei ce detin secretele unui business de succes.

Expozanti din tara si strainatate te asteapta cu oferte tentante, iti stau la dispozitie cu samplinguri si degustari de produse, cu demonstratii si premii ofertante.

Poti sa-ti speli masina intr-un mod care o protejeaza de factorii nocivi din mediu; poti afla cum sa-ti pastrezi tineretea folosind metode avansate de rejuvenare; inveti cum sa mananci sanatos fara sa faci rabat de la calitate parcurgand un itinerar incitant, facand turul Greciei, Portugaliei si al Turciei, dar te rasfeti si cu produse autohtone; daca ai probleme cu podelele deteriorate (de la gresie pana la parchet), nu te mai ingrijora, acum exista solutii fara sa mai chemi o armata de mesteri care sa-ti distruga si restul casei; incearca-ti abilitatile si cunostintele sportive pariind pe echipa favorita; daca ai datornici, cunoaste-i pe cei te pot ajuta sa-ti recuperezi creantele intr-un mod care sa nu-ti dea batai de cap; sau fa-ti cadou o vacanta de tip ultra all inclusive la Predeal…iata doar cateva dintre alternativele propuse anul acesta la editia secunda a targului nostru.

Centre de afaceri si asociatii dedicate promovarii francizelor va vor oferi informatii despre pietele autohtone, vor promova mediul antreprenorial din tara de origine, dar va vor oferi sansa sa interactionati cu potentiali parteneri, punandu-va in contact cu acestia.

Reprezentanti ai mass vor fi si ei prezenti pentru a reflecta si monitoriza, pe parcurs si post eveniment, cele mai interesante momente, aspectandu-le prin reportaje si interviuri de profil.

Primul Forum de Franciza al Tarilor de la Marea Neagra si din Balcani va fi un adevarat recital sustinut de voci remarcabile ale unor specialisti din acest domeniu: profesori ai unor universitati de renume, reprezentanti ai unor Camere de Comert, membri ai unor institutii de stat, antreprenori cu experienta indelungata, consultanti care activeaza in organisme internationale importante, organizatii implicate in stimularea si dezvoltarea mediului antreprenorial, alte personalitati remarcabile care vor arata cat de greu sau de usor este sa francizezi o afacere si cum poti sa construiesti un brand puternic.

Nu rata sansa sa te convingi ce inseamna cu adevarat o franciza!

Viziteaza-ne pe www.ifbe.ro si pastreaza-te conectat la cele mai noi informatii despre expozitia noastra.

ASOCIATIA ROMANA DE FRANCIZA
info@francizor.ro
http://www.francizor.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top