Film Café a înregistrat o creștere semnificativă de audiență

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, PROMO Comunicate de Presa/Film Café a înregistrat o creștere semnificativă de audiență
  • Film Cafe Indragostiti ca-n filme

Film Cafe Indragostiti ca-n filmeÎn luna decembrie, după rebranding-ul postului Romantica, transformat în Film Café, canalul a înregistrat o creștere de audiență cu peste 80% comparativ cu luna anterioară (target A4+).

Cea mai reușită ecranizare a romanului scris de Jane Austen, serialul Măndrie și Prejudecată a ocupat locul întâi în topul audiențelor, urmat de filmul de sezon Un iubit pentru Crăciun și de emisiunea Hollywood Bazar.

 

De la 1 decembrie 2012, Romantica a devenit Film Café, un canal tv ce beneficiază de o nouă identitate și care se adresează în special publicului feminin cu vârste cuprinse între 25 și 59 de ani. Noul conținut de programe format dintr-o selecţie de filme artistice moderne şi clasice, telenovele și emisiuni poate fi urmărit de 3 milioane de abonați.

Grila de programe a fost reînnoită cu seriale precum: Măndrie și Prejudecată, Robin Hood, Emma, filme artistice cum ar fi: Doctor Jivago, Necazurile lui Gilbert Grape, Sfântul Anton sau David Copperfield. Prima producție locală a postului, Îndrăgostiți ca-n filme cu Dana Nălbaru și Dragoș Bucur în postura unui cuplu de îndrăgostiți a avut premiera în decembrie și continuă să fie difuzată.

Noi episoade din serialul Robin Hood vor rula în cursul săptămânii până la data pe 23 ianuarie, respectiv în perioada 28 – 31 ianuarie.

Povestea vieții plină de întorsături neașteptate a legendarului scriitor de basme, Hans Christian Andersen, Viaţa mea de basm vine la Film Café pe 31 ianuarie, de la ora 21:00. Femeile Clanului Kennedy, istoria tulburătoare a trei femei care au intrat prin căsătorie în familia regală a SUA va putea fi urmărită în 24 și 25 ianuarie, de la ora 21:00. Filmul inspirat din romanul de succes al lui Mithch Albom, Cinci prieteni în Viaţa de Apoi va putea fi vizionat pe 17 și 18 ianuarie, de la ora 21:00.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Alte producții artistice, regăsite în programul de weekend, sunt Şoimul şi porumbelul în 13 ianuarie, de la ora 17:00, Moarte în Paradis în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, Cu garnitură de iubire în 20 ianuarie, de la ora 21:00, Dulce răzbunare! cu premiera în 27 ianuarie, de la ora 21:00.

Film Café este disponibil în grilele operatorilor de cablu: RCS & RDS, UPC, NextGen, Digital Cable System și face parte din portofoliul Chello Central Europe, alături de Minimax, Megamax, TV Paprika, Sport1 și MGM Channel.

 

 

Film Café – filme pentru fiecare emoție!

Despre Chello Central Europe

Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Megamax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel, Food Network şi MGM Channel.

În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune.

www.chellocentraleurope.com

Contact:

 

Camelia Mitrofan

Chello Networks
Mobil: 0727.739.136

Email: camelia.mitrofan@chellocentraleurope.com

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top