window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • logo film cafe

Postul de televiziune Film Café, fostul Romantica, anunță triplarea audienței (target A 20-50) în luna ianuarie a acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut (Sursa: ARMA, februarie 2013). În primile două luni de la momentul rebranding-ului, canalul a înregistrat o creștere constantă de audiență, fiind urmărit în mod special de publicul feminin.

  logo film cafe

În topul preferințelor telespectatorilor au fost filmul Doi hoțomani și jumătate și serialele Șoimul și porumbelul și Elisa.

 

Film Café a beneficiat de o transformare completă în decembrie 2012, ce include noi elemente grafice, precum și un conținut atractiv de programe, format în special din filme artistice și seriale, dar și din emisiuni săptămânale despre noutăți din lumea filmului, interviuri cu vedete și transmisii de pe covorul roșu.

 

Film Café îi poartă pe telespectatori, de la lună la lună, într-o lume a divertismentului care inspiră emoții și bună dispoziție. Luna aceasta îi vom putea urmări pe Mickey Rourke și Agathe de La Fontaine trâind o poveste de iubire în Alte nouă săptămâni și jumătate, difuzat în 8 februarie, de la ora 23:00.

 

Rațiune și simțire, din 14 februarie, de la ora 20:00, le prezintă pe surorile Dashwood, a căror poziție socială devine o piedică în calea dragostei. Din 18 februarie, de luni până vineri, în prime time îl vom putea urmări pe Robinson Crusoe, alături de prietenul său, naufragiați pe o insulă, unde vor petrece 28 de ani.

 

Printre alte premiere ale acestei luni, difuzate la ora 21:00, se numără comediile Un soț de împrumut cu Tori Spelling, Greg Germann și Jordan Bridges în 12 februarie, Doctor la țară în 25 februarie și Mama invizibilă din 28 februarie. Duminică, 10 februarie, de la ora 23:00, iubitorii de concerte vor avea ocazia să urmărească Coldplay: Live at Glastonbury.

 Film Café poate fi urmărit în grilele operatorilor de cablu: RCS & RDS, UPC, NextGen, Digital Cable System și face parte din portofoliul Chello Central Europe, alături de Minimax, Megamax, TV Paprika, Sport1 și MGM Channel.


Film Café – filme pentru fiecare emoție!

Despre Chello Central Europe

 Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Megamax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel, Food Network şi MGM Channel.

În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune.

www.chellocentraleurope.com

Contact:

 Camelia Mitrofan

Chello Networks
Mobil: 0727.739.136

Email: camelia.mitrofan@chellocentraleurope.com

Go to Top