Cel mai bun jucător de Kendama din întreaga țară va fi desemnat pe data de 8 iulie, la Mega Mall București, în cadrul marii Finale Naționale de Kendama 7 to Smoke. Concursul va fi jurizat de CRBL, jucător profesionist de Kendama și posesorul celei mai mari colecții de Kendama din România, și de OASE, jucător profesionist și o adevărată legendă în lumea Kendama.

Jucătorii de Kendama sunt provocați să se înscrie în concurs și să își prezinte cele mai spectaculoase scheme pentru mult râvnitul titlu de Campion Național de Kendama.

Competiția va fi împărțită în două faze:  mai întâi, se va derula o competiție pentru jucătorii din București, conform unui sistem piramidal. Astfel, concurenții vor forma echipe de câte 5, 7 sau 10 jucători, în funcție de numărul total de persoane înscrise, iar fiecare echipa va fi provocată să execute trick-urile propuse de CRBL. Cei 5 concurenți care vor executa cel mai bine sarcinile date vor trece în etapa următoare. Ulterior, dintre aceștia, va fi selectat un semifinalist care va intra în noua etapă a competiției, alături de alți 9 jucători. Fiecare dintre aceștia va trebui să execute cât mai fidel schemele arătate de către CRBL și/sau OASE și care fac parte din categoriile:

  • One turn airplane, ufo
  • 2 turn lighthouse, flip in
  • Double whirlwind
  • Spacewalk swap spike
  • Swing bird, flip over the valley, flip in
  • Juggle spike
  • Lunar flip lunar, flip in
  • Airplane, 1.5 tradespike
  • Stuntplane, inward flip
  • Around the downspike

Apoi urmează a doua competitie, cea națională, care îi va aduce împreună pe cei 10 finaliști din diferite regiuni ale țării. Aceștia se vor întrece în a surprinde audiența cu cele mai creative și dificil de executat scheme, urmând exemplul lui CRBL. Cei 9 finaliști desemnați deja au învins concurența în cadrul competițiilor organizate de Shopping City Deva, Shopping City Târgu Jiu, Severin Shopping Center, City Park Mall of Constanța, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Brăila Mall, iar dintre aceștia, la final, vor rămâne doar 4. Acestora li se va da o provocare 1 la 1, în urma căreia vor fi desemnați cei mai talentați trei jucători de Kendama din România si campionul național Kendama.

Înscrierile în concurs vor avea loc duminică, 8 iulie, între orele 13:00 și 15:00, iar concursul se va desfășura între orele 15:00 și 21:00. Înscrierea în concurs este gratuită și nu există limită de vârstă, chiar și cei mai tineri sau mai în vârstă jucători putând deveni campioni naționali. Jucătorii minori vor avea însă nevoie de consimțământul scris al părintelui/tutorelui pentru a putea face parte din competiție.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

 Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro și Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. De la începutul anului 2018, portofoliul mallului bucureștean s-a îmbunătățit cu Bebe Supermarket, Under Armour, Sbarro, Secom, Sizzer, Hummel. Mega Mall marchează și o serie de premiere pe piața din România, aici fiind  inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz.