window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre femei si barbati; Universitatea de Vest din Timisoara; Universitatea Aurel Vlaicu din Arad; Universitatea de Nord Baia Mare; Universitatea Eftimie Murgu Resita; Fundatia Academia Comerciala Satu Mare; Societatea Stiintifica de Management din Romania, in cadrul proiectului: Antreprenoriatul si egalitatea de sanse. Un model inter-regional de scoala antreprenoriala pentru femei, proiect finantat din Fondul Social European – Investeste in oameni!, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5, Perioada de implementare: 05.01.2009 – 05.01.2011, Valoare: 12.500.104 lei, anunta:

La aceste activitati de instruire, la nivelul celor 4 Centre locale, au participat gratuit, un numar total de 96 persoane, cate 24 la nivelul fiecarui centru local, astfel: 6 femei manager; 12 femei care doresc sa-si initieze propria afacere.

In perioada ianuarie iunie 2010, la nivelul fiecarui centru local, cursantele, au parcurs doua module de curs: Modul I Initierea afacerii, Modul II Dezvoltarea afacerii. Cursantele instruite, vor fi sprijinite sa-si dezvolte afacerea existenta sau sa-si transforme ideile de afaceri in actiuni concrete in concordanta cu oportunitatile de antreprenoriat existente pe plan regional si local. Astfel, fiecare cursanta a intocmit in vederea evaluarii finale un Plan de afaceri, care urmeaza a fi evaluat in cadrul concursului Planul meu de afaceri!. In perioada 1 31 iulie 2010, va avea loc evaluarea Planurilor de afaceri, intocmite de femeile instruite in cadrul Scolii antreprenoriale pentru femei in cele 4 Centre locale AntrES: Alesd, Beius, Marghita, Salonta.

In luna august 2010, in urma finalizarii concursului, cele mai bune Planuri de afaceri vor fi premiate cu sume minim necesare infiintarii efective a unei firme pentru punerea in aplicare a ideilor de afaceri propuse. Anuntarea rezultatelor concursului Planul meu de afaceri! si inmanarea Certificatelor de absolvire a Scolii antreprenoriale pentru femei, se va realiza in cadrul evenimentului Gala antreprenoriatului feminin, organizat in fiecare din cele 4 Centre locale AntrES la sediul Primariilor din aceste localitati.

Premierea celor mai bune Planuri de afaceri, va avea loc in cadrul Galei antreprenoriatului feminin, eveniment ce se va desfasura in centrul teritorial AntrES: Bihor, in luna august 2010, la sediul Universitatii din Oradea si va reuni premiantele din cele 4 centre locale.

Manager de proiect: prof. univ. dr. Anca Dodescu

Pentru informatii suplimentare: www.antres.ro
Coordonator teritorial: conf.univ.dr. Maria Madela Abrudan, e-mail: mabrudan@uoradea.ro
Coordonator local Alesd: conf. univ. dr. Nicoleta Bugnar, e-mail: nbugnar@uoradea.ro;
Coordonator local Beius: conf. Univ.dr. Dorina Popa, e-mail: dlezeu@uoradea.ro
Coordonator local Marghita: conf. univ. dr. Mirela Bucurean, e-mail: mbucurean@uoradea.ro
Coordonator local Salonta: conf.univ.dr. Olimpia Ban, e-mail: oban@uoradea.ro
apopa@uoradea.ro
http://www.antres.ro

2014-02-11T17:56:32+02:0016 iunie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: |
Go to Top