Interesul publicului spectator fata de spectacolul ”FREAK Show” demonstreaza inca o data faptul ca cele 13 personaje interpretate cu succes in acest one man show nu sunt simple mostre de experiment teatral sau conceptie regizorala, ci sunt adevarate exemple de creativitate sub amprenta actorului si regizorului FLORIN PIRSIC jr., ce atrag si incanta audienta prin versatilitate actoriceasca, amestec fin de umor, sensibilitate şi chiar cinism.

Realizat dupa un material scris de Florin Piersic jr, in regia si interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic in Romania, un spectacol dinamic, gandit astfel incat să tină publicul cu sufletul la gură, timp de doua ore. Cei prezenti vor avea ocazia sa urmareasca evolutia cameleonica a unui singur actor care se transforma continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta. Miliardar de carton, muncitor pe santier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar cateva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le va aduce in lumina reflectoarelor.

Premiera absoluta a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

In 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul International de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacau), Gala FESTCO (Bucuresti – Premiul Special al Juriului, sectiunea Off), Festivalul Ideo ideis (alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galati).

FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului roman din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZaR), Franta (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) si a primit aplauze indelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Nationale din Timisoara si a Operei Nationale din Cluj Napoca.

”FREAK Show” – Unic in Romania, 13 personaje, un singur actor.

Bilete: http://www.ticketnet.ro