Florin Ristei face show aniversar cu FreeStay

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, Entertainment NEWS, monden / lifestyle/Florin Ristei face show aniversar cu FreeStay

Florin Ristei face show aniversar cu FreeStayFlorin Ristei de la Amici s-a facut mare. Cel care înnebunea puştoaicele în urmă cu 13 ani cu „Ea este Dana, colega mea”, concurează acum cu succes la X Factor, iar joi, 3 octombrie, începând cu ora 22, în club Tribute din Bucureşti, va urca pe scenă alături de colegii săi din trupa FreeStay într-un mega live show aniversar, care marchează 1 AN de când artistul a pus bazele noii formule.

Show-ul aniversar FreeStay va purta amprenta a peste 100 de concerte live FreeStay, 1 Eurovision „cu cântec”, douã compoziţii proprii lansate, un ALTFEL de program de cover-uri, o ALTFEL de interpretare muzicală, peste 20 000 de fani virtuali pe fan page-ul oficial al band-ului (http://www.fb.com/FreeStayOfficial) şi cu mult mai mulţi fani reali.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Timp de trei ore, scena din Tribute va răsuna cu cel mai FreeStay program live de cover-uri şi cei mai FreeStay Friends (Cornel Ene – trombon, Silviu Groaza – trompetă, Sofian Miron – saxofon, Alex Vasilache şi JUKEBOX, Ionut Ruscior şi PUBLIKA, JAZZY JO şi mulţi invitaţi speciali).

Vis-a-vis de tot acest show aniversar, Florin Ristei, în calitate de lead singer al trupei, declară: „Pentru mine, FreeStay reprezintă cea mai frumoasă perioadă din ce am trăit până acum. Reprezintă maturizarea mea muzicală şi dorinţa de a mă face din nou auzit, după 13 ani de la „Dana”. Participarea mea de anul acesta la X Factor vine să întărească acest lucru şi sper ca oamenii să ne aprecieze şi de acum înainte, cel puţin cum ne-au arătat într-un an de concerte. Vă aştept pe toţi joi la Tribute să facem show împreună.”

Pe noi ne-a facut curioşi să-l auzim, aşa că mergem în TRIBUTE! Ia-ţi prietenii şi bani de-un suc, pentru că intrarea este LIBERĂ!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top