window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

In perioada 9-13 iunie, la standul primei reviste de design floral din Romania -FLORISTS ONLY – iubitorii de flori si frumos pot sa faca primii pasi in lumea florilor, iar cei profesionisti se pot delecta rasfoind cele mai vandute carti de floristica la ora actuala.

In premiera la BOOKFEST 2010, FLORISTS ONLY aduce pe piata din Romania peste 20 de carti cu instructiuni pas cu pas si peste 20 de reviste de specialitate dedicate florarilor si iubitorilor de flori ce isi doresc sa aprofundeze arta aranjamentelor florale. Revista FLORSISTS ONLY, pe care o public de mai bine de un an, se adreseaza atat florarilor cat si publicului larg. E uimitor sa vezi cat de minunat se pot aranja florile… Sper ca cititorii revistei sa realizeze diferenta dintre un florar profesionist si un simplu vanzator de flori de la coltul strazii. E momentul ca designerii florali sa fie apreciati la adevarata lor valoare!, a afirmat Teofil Molcut, editorul revistei FLORISTS ONLY.

In plus, toti vizitatorii site-ului www.floristsonly.ro pot descarca si imprima un cupon special ce le ofera 10% reducere la toate publicatiile din standul FLORISTS ONLY pe durata targului.

MOLCUT TEOFIL MARIUS
editor
tel.: 0724 465 883
contact@floristsonly.ro
http://www.floristsonly.ro

Go to Top