window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Fluke Corporation prezintă dispozitivul de înregistrare a energiei trifazate, Fluke 1730, un instrument intuitiv, uşor de utilizat, cu capacităţi de colectare profesionistă a datelor energetice. Fluke 1730 este inovator: permite unor categorii diverse de profesionişti din domeniul întreţinerii să colecteze date legate de energie, în timp ce softul din pachet, Fluke Energy Analyze, oferă date scalate atât pentru nevoile de raportare şi analiză ale managerului unităţii, cât şi pentru cerinţele analitice avansate ale inginerilor electricieni.

Chiar şi unităţile bine administrate pot avea pierderi de energie, cel mai adesea din cauza ineficienţei echipamentelor şi sistemelor sau a funcţionării în perioade de tarifare maximală ale zilei.  Detectarea respectivelor pierderi necesită asumarea unui consum de energie suplimentar pentru înregistrarea lor într-un interval de timp, utilizând analizoare operate de ingineri cu instruire avansată. Din nefericire, aceste impedimente legate de costuri şi competenţe au făcut auditurile energetice nepractice pentru numeroase unităţi.

Dispozitivul de înregistrare a energiei Fluke 1730 schimbă aceste lucruri. Fiind un instrument modern de înregistrare a energiei, cu un design simplu şi intuitiv, Fluke 1730 permite tehnicienilor să încarce studii şi să înregistreze valorile energetice imediat ce aparatul este scos din cutie. Rezultatele furnizează managerilor de unităţi informaţiile necesare pentru identificarea şi prioritizarea scenariilor de economisire a energiei.

Dispozitivul compact de înregistrare a energiei realizează măsurători cheie ale tensiunii, curentului, energiei şi factorului de putere pentru a identifica zonele în care se pierde energie. Toate valorile măsurate sunt înregistrate automat şi pot fi revizuite în timpul înregistrării. Erorile comune de configurare sunt rectificate prin reproiectarea cablurilor de distribuție, verificări digitale şi corectarea automată a tuturor conexiunilor. Fluke 1730 are cea mai înaltă clasificare legată de siguranţă din industrie (600 V CAT IV/1000 V CAT III). De asemenea, poate fi pornit direct de pe circuitul măsurat, eliminând nevoia de a găsi o priză de alimentare şi dispune de două porturi USB pentru descărcarea rapidă a datelor pe PC-uri sau unităţi flash.

Datele înregistrate de dispozitivul Fluke 1730 pot fi importate în softul Fluke Energy Analyze pentru procesare şi arhivare ulterioare. Programul permite utilizatorilor să analizeze energia şi să încarce profiluri, inclusiv să mărească sau să micşoreze detaliile, să adauge comentarii, imagini şi alte informaţii legate de date; să suprapună diverse sesiuni de înregistrare, să creeze rapoarte şi să exporte rezultatele măsurătorilor.

Despre Fluke

Fondatăîn 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Go to Top