window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Fluke Academy – un concept inovator pentru training și seminarii

  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Fluke Corporation, lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare, a lansat un portal online extrem de eficient pentru instruirea și înnoirea informațiilor de care dispun profesioniștii din domeniu.

Fluke Academy, accesibilă gratuit la http://www.flukeacademy.shuttlepod.org/   tuturor tehnicienilor care doresc să își îmbunătățească pregătirea, să obțină noi certificări, să asiste în direct la demonstrații și instructaje, este cel mai nou și eficient instrument educațional pus la dispoziția industriei de profil.

Este o școală de certificare în adevăratul sens al cuvântului, una dintre singurele din lume pe care le puteți urma oriunde ați fi, în orice loc de pe glob și pe orice fus orar. Informațiile și sesiunile de pregătire sunt furnizate de cei mai reputați instructori Fluke, permițând cursanților și celor interesați să acumuleze rapid și temeinic cunoștințe de bază, pentru nivel intermediar sau avansați.

Fluke este o companie dedicată non stop educației și creșterii nivelului de calitate a informației care circulă pe piață. Fluke, dincolo de calitatea produselor cu care a obișnuit piața de peste șase decenii, are un angajament statornic în ceea ce privește educația profesioniștilor. Fluke Academy este doar cel mai recent dintre exemple. Numeroasele materiale puse permanent la dispoziția specialiștilor, jurnaliștilor, partenerilor de distribuție sunt aduse permanent la zi și distribuite fără limitări temporale sau geografice.

Fluke Academy este o platformă de specializare disponibilă în câteva limbi de circulație internațională. Conține seminarii online, dar și posibilitatea înscrierii la seminarii cu interacțiune directă, susținute în toate colțurile lumii. Vă invităm să urmăriți agenda pe 2014 aici și să vă manifestați interesul în funcție de apropierea geografică și dorința de participare.

 Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Go to Top