window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Fluke Corporation a lansat sistemul wireless CNX™: un set de instrumente care conectează wireless multiple module de măsurare, module care trimit simultan citiri către o unitate centrală CNX aflată într-o rază de 20 de metri, permițând utilizatorilor să diagnosticheze problemele mult mai rapid decât cu instrumentele tradiționale. Setul este compus din instrumente configurabile, cu design durabil, oferind tehnicienilor posiblitatea de a alege diverse module de măsurare, de la tensiune la curent sau temperatură, în funcție de specificul scenariului de intervenție.

Modulele CNX, care includ voltmetrul v3000 AC, cleștii de curent a3000 AC și i3000 iFlex™ AC, plus termometrele t3000 K-Type, pot înregistra 65.000 seturi de măsurări min/max/mediu cu marcaj temporal, care pot fi apoi descărcate în unitatea principală CNX DMM și, folosind adaptorul opțional de PC, importate într-un document excel. Toate unitățile principale și modulele CNX pot fi folosite și ca instrumente independente de măsurare.

Sistemele Fluke CNX permit tehnicienilor să evite locurile periculoase și incomode, plasând modulele direct în aceste puncte, cum ar fi cabinetele electrice, mașinile rotative, medii de uzură, iar apoi să citească măsurarea în siguranță, de la distanță. Măsurările simultane în puncte multiple sunt, de asemenea, un avantaj când evaluăm capacitatea de încărcare a unui circuit sau când facem o diagnosticare a echipamentelor controlate electronic. Pe un computer sau laptop dotat cu un adaptor CNX PC pot fi vizualizate până la 10 măsurări.

Datele și imaginile termice ale măsurărilor captate wireless din modulele CNX pot fi descărcate și importate în programul Fluke SmartView, un pachet profesional de instrumente de analiză și raportare pentru vizualizarea, notarea și editarea imaginilor în infraroșu. Compararea imaginilor termice stocate cu citirile curente transformă inspecțiile într-un proces mult mai riguros și amănunțit, validând o dată în plus analizele și rapoartele.

Disponibilitate

Instrumentele Fluke CNX Wireless sunt deja disponibile. Pentru mai multe informații, accesați: http://www.fluke.com/fluke/roro/products/testare-wireless.htm

 

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Go to Top