• aaa.advertising4u.ro

Tehnicienii de întreţinere iau decizii mai bune şi mai rapide când beneficiază de acces de pe teren la evidenţele de întreţinere şi când pot revizui măsurătorile în timp real cu membrii echipei şi supervizorii. Cu toate acestea, înregistrările sunt păstrate în birou, iar membrii echipei sunt rareori în acelaşi loc în acelaşi timp. Sistemul Fluke Connect™ rezolvă aceste probleme, mărind în acelaşi timp siguranţa tehnicienilor care lucrează cu echipamente sub tensiune.

Sistemul Fluke Connect permite tehnicienilor de întreţinere să transmită wireless datele măsurătorilor de la instrumentele lor de testare la telefoanele inteligente pentru stocare sigură în cloud şi acces universal al echipei de pe teren. Peste 20 de instrumente Fluke se conectează wireless cu aplicaţia, inclusiv multimetre digitale, camere cu infraroşu, testere de izolare, multimetre de proces şi modele specifice pentru măsurarea tensiunii, curentului şi temperaturii.

Tehnicienii pot înregistra automat măsurătorile şi imaginile în infraroşu prin AutoRecordîn mediul de stocare Fluke Cloud™ din orice loc lucrează, fără a nota nimic. Orice membru al echipei cu un smart phone şi aplicaţia poate vedea datele.

Colaborarea în cadrul echipei este facilitată prin intermediul apelurilor video ShareLive™, prin care tehnicienii pot partaja măsurătorile cu alţi membri ai echipei în timp real, pot obţine aprobări pentru reparaţii sau li se poate răspunde la întrebări fără a pleca de pe teren.

Aplicaţia Fluke Connect dispune de istoricul EquipmentLog™, care permite tehnicienilor să aloce măsurători la anumite echipamente, creând un istoric al datelor măsurătorilor de testare bazat pe cloud, pentru acces uşor în timpul depanării şi întreţinerii bazate pe fiabilitate. Iar TrendIt™ permite tehnicienilor să realizeze instantaneu grafice de date care ajută la identificarea tendinţelor şi să ia decizii informate. Mediul de stocare Fluke Cloud se bazează pe o securitate de ultimă generaţie, inclusiv acces sigur, supraveghere electronică, sisteme de control al accesului bazat pe mai mulţi factori, firewall-uri încorporate şi stocarea criptată a datelor. Aplicaţia Fluke Connect poate fi descărcată gratuit de pe Apple App Store şi Google Play Store.

Pentru mai multe informaţii despre Fluke Connect, vizitaţi: www.flukeconnect.ro

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

06 iunie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |
Go to Top