Fluke lanseaza termometrul in infrarosu VT04!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/business / banci / asigurari / finante/Fluke lanseaza termometrul in infrarosu VT04!
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Fluke Corporation prezintă Termometrul IR vizual VT04 Fluke®, cel mai recent instrument de depanare cu cameră digitală încorporată şi suprapunerea hărţilor termice, o punte de legătură între termometrele cu infraroşu tradiţionale şi camerele cu infraroşu. Bazându-se pe extrem de popularul Fluke VT02, modelul VT04 este echipat cu PyroBlend™ Plus cu o rezoluţie de patru ori mai bună decât cea a modelului VT02 şi caracteristici de alarmă automată. Este instrumentul de depanare de primă linie, ideal pentru aplicaţiile electrice, de întreţinere industrială, HVAC/R şi din domeniul auto.

Ultra-compactul Fluke VT04 este complet automat cu inteligenţă încorporată, astfel încât problemele pot fi detectate instantaneu, fără a fi necesară instruirea.

Modelul VT04 include caracteristici avansate de alarmă pentru depanarea problemelor intermitente persistente, inclusiv o alarmă de temperatură ridicată-scăzută care luminează intermitent pe ecran dacă temperatura selectată de utilizator este în afara intervalului selectat; o funcţie de capturare imagini cu declanşare lentă poate fi setată pentru a captura imagini la intervale cuprinse între 3 de secunde şi o oră; şi o alarmă de monitorizare automată care iniţiază capturarea imaginii automat după declanşarea unei alarme de temperatură, permiţând utilizatorilor să captureze imagini automat — chiar şi când termometrul VT04 este nesupravegheat — utilizând suportul universal pentru montare pe trepied.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Afişează şi salvează imagini în format complet digital, complet infraroşu sau în trei moduri îmbinate (25, 50 şi 75 la sută) cu un câmp de vizualizare cu 40 la sută mai larg decât modelul VT02. Marcajele localizează cu precizie punctele calde şi reci, care indică pe ecran cele mai înalte şi mai scăzute temperaturi. Citirea temperaturii se efectuează la o valoare medie. Imaginile sunt salvate pe cardul micro-SD inclus, eliminând necesitatea de a nota măsurătorile individuale sau multiple. Termometrul IR vizual VT04 dispune şi de baterie reîncărcabilă Li-ion.

Imaginile furnizate de VT04 pot fi importate în software-ul de analiză şi raportare SmartView® inclus, pentru a produce rapoarte profesionale care documentează problemele detectate sau reparaţiile efectuate pentru a fi revizuite de management şi clienţi.

Termometrul IR vizual VT04 de la Fluke este deja disponibil. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi pagina Fluke VT04!

 

 

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top