Fluke prezinta o noua linie de produse avansate: Camerele de termoviziune cu tehnologie LaserSharpTM şi conectivitate wireless

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, social/Fluke prezinta o noua linie de produse avansate: Camerele de termoviziune cu tehnologie LaserSharpTM şi conectivitate wireless

Camerele de termoviziune cu tehnologie LaserSharpTM şi conectivitate wireless Fluke Ti400, Ti300, Ti200-8Fluke Corporation lansează pe piaţă o nouă linie de produse avansate: camerele de termoviziune Fluke Ti400, Ti300 şi Ti200. Trioul Fluke, prevăzut cu camere infraroşu, vine echipat cu tehnologia LaserSharpAuto Focus. Pe piaţă mai există încă două sisteme automate de focalizare, dar Fluke, printr-o tehnologie dezvoltată intern, a dus lucrurile mai departe, reuşind că producă aparate care să afişeze imagini focalizate de fiecare dată.

Orice utilizator de camere infraroşu cunoaşte că focalizarea este cel mai important lucru atunci când începe o inspecţie prin infraroşu. Fără o imagine bine focalizată, măsurătorile de temperatură nu vor avea parte de aceeaşi acurateţe şi, foarte probabil, acest lucru va mări şansele de a scăpa sursa problemei. Tehnologia Fluke LaserSharpTM îţi spune exact unde focalizezi, folosind un laser care calculează distanţa dintre utilizator şi ţintă, înainte de a focaliza.

Noua linie de produse Fluke reuşeşte să detecteze şi să comunice problemele eficient, prin tehnologia patentată Fluke IR-Fusion® cu AutoBlend™. Comunicarea datelor devine mult mai rapidă prin transferul imaginilor wireless direct pe computerul dumneavoastră, pe iPhone® sau pe iPad®. Pentru o mai bună şi mai detaliată analiză, produsele Fluke Ti400, Ti300 şi Ti200 captează, prin CNX™ Wireless System, cu până la cinci măsurători adiţionale. Produsele Fluke din noua gamă au o interfaţă uşor de utilizat şi sunt, de asemenea, uşor manevrabile.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Atuu-urile nu se opresc aici. Pentru o navigare rapidă, camerele de termoviziune Fluke sunt dotate cu ecran tactil, cu o rezoluţie de 640×480. Prin IR-PhotoNotes™ Annotation System, ele reuşesc să captureze imagini digitale suplimentare, pentru a da date în plus despre locaţie. Înregistrarea video este şi ea disponibilă, atât în format standard, cât şi în formate radiometrice (5 mega pixeli). Fluke Ti400, Ti300 şi Ti200 pot măsura temperaturi extrem de ridicate (modelul Ti400 poate măsura temperaturi de până la 1200 grade C.

Noile produse Fluke Ti400, Ti300 şi Ti200 sunt instrumentele de lucru ideale pentru tehnicienii de depanare, profesioniştii de mentenanţă preventivă, profesioniştii de mentenanţă predictivă, electricieni din domeniul industrial şi comercial, tehnicieni I&E, tehnicieni HVAC-R, maganeri de facilităţi, auditori în domeniul energetic. Ele pot fi folosite în orice clădire comercială sau de guvern, în şcoli, spitale, locuinţe rezidenţiale şi cazul utilităţilor (electricitate, apă, gaze naturale.)

 

 

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top