Soluții de la Fluke pentru pierderile majore de energie

Fluke evidenţiază o gamă largă din produsele sale cele mai recente şi ofertele sale speciale într-o broşură care poate fi obţinută de la distribuitorii autorizaţi Fluke sau care poate fi descărcată de pe site-ul web Fluke, făcând clic pe pictograma „Fluke Specials” din pagina de start, la www.fluke.ro. În această pagină cu navigare printr-un clic găsiţi detalii ale unor oferte.

Produsele evidenţiate în broşura Fluke Specials includ:

  • aplicaţia Fluke Connect™ şi instrumentele compatibile, care oferă cea mai mare suită de instrumente de testare conectate din lume. Facilitează accesul tuturor membrilor echipei la înregistrări, cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete, oriunde s-ar afla, şi, în acelaşi timp, măresc siguranţa tehnicienilor care lucrează cu echipamente sub tensiune. Sunt arătate unele dintre instrumentele curente Fluke care se conectează wireless cu aplicaţia.
  • noul tester de lumină fluorescentă Fluke 1000FLT care economiseşte timp prin efectuarea tuturor testelor de iluminare esenţiale pe un tub fluorescent instalat în mai puţin de 30 de secunde. Testează tubul, balastul, prezenţa tensiunii fără contact, continuitatea pinilor şi identifică tipul balastului.
  • aparatul pentru monitorizarea reţelelor trifazate Fluke 1730, care permite unei game mai largi de profesionişti de întreţinere să colecteze cu încredere date despre sursele de energie, în timp ce software-ul furnizat Fluke Energy Analyze oferă date scalate atât pentru nevoile de raportare şi analiză ale managerului unităţii, cât şi pentru cerinţele analitice avansate ale inginerilor electrici. Designul intuitiv al modelului 1730 permite tehnicienilor să efectueze studii de sarcină şi să înregistreze valori ale energiei imediat ce este scos din cutie, furnizând managerilor de unităţi informaţiile necesare pentru identificarea şi prioritizarea proiectelor de economisire a energie.
  • cele mai recente camere de termoviziune Fluke Ti90 şi Ti95 robuste. Utilizând Fluke Connect, acestea trimit date wireless, făcându-le ideale pentru tehnicieni de întreţinere, depanare şi HVAC/R, electricieni şi manageri de unităţi, care trebuie să colaboreze şi să partajeze măsurători cu alte persoane din echipă. Oferă o rezoluţie spaţială cu până la 84 % mai bună şi cel mai mare ecran LCD din clasa lor. Software-ul gratuit de raportare SmartView® permite efectuarea cu uşurinţă a analizelor şi ajustărilor/îmbunătăţirilor imaginilor.
  • Kiturile de testare multifuncţionale pentru instalaţii de la Fluke, care sunt concepute pentru testare de înaltă productivitate. Fluke 1652C este testerul ideal pentru toate aplicaţiile domestice. 1652C-CLAMPKIT include un cleşte de curent Fluke 323 gratuit. Fluke 1653B este ideal pentru depanatorii profesionişti care lucrează atât cu aplicaţii domestice, cât şi comerciale. 1653B-CLAMPKIT include un cleşte de curent Fluke 324 gratuit şi un software de gestionare a datelor Fluke DMS gratuit. Fluke 1654B este testerul complet pentru, practic, toate instalaţiile de cablaje electrice din aplicaţii domestice, comerciale şi industriale. 1653B-CLAMPKIT include un cleşte de curent Fluke 325 gratuit şi un software de gestionare a datelor Fluke DMS gratuit. În limita stocului disponibil, clienţii pot solicita o lampă de alarmă cu LED, în formă de puc Fluke gratuită, înregistrându-se pe site-ul web Fluke.
  • seria Fluke 110 de multimetre digitale (DMM) true-RMS robuste, compacte, cu afişaje mari cu iluminare de fundal şi clasificare de siguranţă CAT III 600 V. Fluke 117 este un multimetru digital pentru electricieni, cu detectarea tensiunii fără contact: 116 include măsurarea temperaturii şi a microamperilor pentru inginerii HVAC: 115 are funcţii suplimentare pentru aplicaţii de testare pe teren şi aplicaţii industriale: 114 este un instrument de depanare electrică pentru aplicaţiile rezidenţiale şi comerciale: 113 este testerul electric din nivelul de bază pentru testarea diodelor şi măsurarea capacitanţei.
  • multimetrele digitale (DMM) true-rms Fluke seria 170 dispun de garanţii pe viaţă şi clase de siguranţă CAT IV. Instrumentele rezistente şi precise sunt concepute special pentru tehnicienii şi inginerii care lucrează în medii industriale, electrice şi electronice solicitante, cu utilizare până la 1000 V şi 10 A c.a. sau c.c. Un kit de multimetre digitale Fluke 177 include o geantă moale C25 şi un difuzor Bluetooth gratuit.

 Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/