window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

“Fluturi si oameni”, un spectacol pentru bunici, parinti si pitici se joaca la Teatrul de pe Lipscani !

  • Teatru Dan Puric FUTURI SI OAMENI by HoratiuLinca.ro

“Fluturi și oameni”, o productie a Companiei de Teatru Dan Puric, readuce în scenă o poveste în care, tineri și maturi, retrăim inocența copilăriei. Va asteptam sa-l vedeti pe 3 noiembrie 2012 , la ora 19.00 la Teatrul de pe Lipscani.

Teatru Dan Puric FUTURI SI OAMENI  by HoratiuLinca.ro

De curand, spectacolul „Fluturi și oameni”,  a câștigat Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol la ediția a VIII-a a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, organizat de Teatrul Ion Creangă.

Maniera originală în care frumosul, binele, speranța, bucuria și lumina, ca variante posibile ale existenței, dincolo de urât, întuneric și deziluzie capătă forma sufletului de copil, face ineditul acestui spectacol.

Invitația, pe care ne-o face spectacolul “Fluturi și oameni” pentru a vedea lumea cu ochi de copil, ne poartă pe tărâmul unde se zidesc visuri iar binele învinge răul, oricât de grea ar fi lupta. Ca stil, spectacolul „Fluturi și oameni” utilizează limbajul teatral creat de Dan Puric, prin alăturarea inedită a unor forme de expresie scenică: pantomimă, teatru non-verbal, dans și balet clasic.

Regizat de actorul Silviu Oltean, în costumele create de Wilhelmina Arz, “Fluturi și oameni”, spectacol coordonat de Dan Puric, deschide poarta spre cea mai frumoasă lume- copilăria.

Va asteptam si va multumim ca sunteti alaturi de noi, la Teatrul de pe Lipscani si  in aceasta stagiune.

foto: HoratiuLinca.ro

*

www.companiadanpuric.ro
Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON
Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top